ZVUČNIK KOJI PAMTI VAŠ MUZIČKI UKUS

Da inovacijama i granicama na polju tehnike nema kraja dokaz je Laier Zvučnik, uređaj kakav još niste sreli.

Predstavlja sve što biste ikada mogli poželjeti od jednog zvučnika, a zapravo puno više od toga. Stvoren posebno za "usvajanje znanja" o vrsti glazbe koja vam se sviđa, kao i za "pamćenje" kako reagirate na određene glazbene smjerove, zvučnik sloja je pravo malo čudo tehnike!

Sve više i moderniji uređaji nose oznaku "pametnih uređaja" dizajniranu upravo tako da nam život bude lakši i ljepši. Iz tog razloga je stvoren ovaj fantastični govornik koji je stvarno nadmašio očekivanja čak i najzahtjevnijih. Njegova "sposobnost" da prepozna vaš glazbeni ukus i reakcija na određeni glazbeni smjer je doista izvanredna.

Dizajniran od strane JiHye Lee & PDF Haus Studios, ovaj je zvučnik stilom ušao na glavna vrata, noseći sa sobom pregršt pozitivne energije. Tajna ovog zvučnika je da s vremenom uči vaš glazbeni ukus i primanjem vibracija o tome kako reagirate na određenu vrstu glazbe stvara jasnu sliku vaših preferencija.

Zamišljen je da "razumije" razliku između glazbenih pravaca, ritmova i suptilno otkrije zašto je određena pjesma sretnog karaktera, dok je druga tužna. Nevjerojatno je osvježavajuće imati ovako nešto u svom okruženju.

Osim toga, njegov je izgled vrlo moderan i podebljan, što ga čini savršenim za ugradnju bilo gdje u vašem okruženju. Svojim postojanjem zaista će privući pažnju, ali na intrigantan način. Da biste poboljšali raspoloženje, na ovaj zvučnik pričvršćene su 4 polarizirane ploče koje mijenjaju boju i stapaju se s ambijentom. 

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme