UREĐIVANJE TRAVNJAKA POMOĆU ROBOTA

robot-za-uredjivanje-travnjaka.jpg

 

Još uvijek postoje oni koji osobno kose svoj travnjak, dok su drugi prepustiti taj posao vrlo simpatičnom robotu.

Dok se vi odmarate u hladovini i pijete vaš omiljeni ljetni napitak, ovaj mali robot preuzima na sebe taj naporan posao koji se tiče uređenja vašeg travnjaka. Riječ je Toadiju, maloj prijateljski nastrojenoj mašini za košenje travnjaka, koja je dizajnirana tako da učini vaše susjede ljubomornim.

Zgodan mali samohodni robot s četiri oštrice ravnomjerno kosi travu u vašem dvorištu, a da ne morate ništa učiniti. Ima bežično punjenje, a na poslu koristi umjetnu inteligenciju, 4K kameru i manevriranje na svim terenima kako bi se mogao kretati po bazenu i oko vrtne garniture. Ima posebne senzore koji mu govore što je pred njim, tako da ne morate brinuti da ćete pogoditi zid ili vrt gnoma.

Napravljen od reciklirane plastike s nano premazom, izuzetno je izdržljiv i skladnog je dizajna. Ima vanjsku izolaciju, što znači da ga možete koristiti u svim vremenskim uvjetima. Osim toga, jesmo li spomenuli da je gotovo nečujno kad radi?

Kada ne kosite svoj travnjak, ovaj se robot ponaša poput psa čuvara. Ugrađeni infracrveni senzor u velikom radijusu obavijestit će vas ako se u vašem dvorištu pojavi neko neželjeno. Kako? Kroz pametne telefone i posebne aplikacije, naravno.

Da li ste spremni za dva u jedan kosilicu i "čuvara kuće"?

Ž.J.

Izvor: Urbandaddy

Povezane teme