BREND KOJI PROMOVIRA ODRŽIVU TOPLINU

antraks-il do marke poticanje-održavajućim toplotu.jpg

Proizvodni procesi s malim učinkom, velike uštede energije i materijali za višekratnu upotrebu na kraju njihovog životnog ciklusa su održivi indeksi dizajnerskih radijatora tvrtke Antrax IT.

Suočena sa sloganima poput #climateemergents, #climatecrisis, #climatechange, #sustainableliving, koji uključuju bezbroj apela na bolji svijet, tvrtka se zalaže za poduzimanje konkretnih akcija koje će jamčiti potpuno poštovanje globalnih resursa i ekosustava.

Svi radijatori u Antrax IT katalogu, izrađeni od aluminija ili ugljičnog čelika, mogu se reciklirati 100% i dizajnirani su da kombiniraju maksimalnu toplinsku učinkovitost s najboljom kvalitetom grijanja, a mogu smanjiti potrošnju vode i maksimalizirati performanse zahvaljujući patentiranom sustavu sklopivosti. Iza rafiniranog i suvremenog dizajna - s potpisom, između ostalih, Pierrea Lissonija, Mattea Thun & partnera, Victora Vasileva, Marca Sadlera, Daniela Libeskind - stoji dugogodišnje iskustvo tvrtke i spremnost da djeluju kao krajnji.

Revolucija koja se tiče ne samo proizvoda, već i tvrtke u cjelini.

Od 2011. godine, Antrax IT sjedište u Resani implementira veliki fotonaponski sustav koji troši 80% vlastite energije. Fotonaponski paneli integrirani su u novi krov, koji istovremeno pruža prirodnu rasvjetu unutar tvornice, smanjujući potrošnju energije. U području proizvodnje, sirovi prijenosnici topline, prije bojenja, podvrgavaju se inovativnom tretmanu temeljenom na nanotehnologiji koji omogućava uklanjanje onečišćenja i ostataka iz procesa proizvodnje.

Od proizvodnje do funkcionalne faze, pa sve do detalja, ekološka privlačnost Antrax IT-a uključuje cijeli proizvodni lanac i nudi bitnu dodanu vrijednost talijanskoj kompaniji.

Povezane teme