SOBE KOJE KOMBINIRAJU MODERNOST I UDOBNOST

Da li ste ikad svoju spavaću sobu zamišljali u rustičnom duhu?

Danas možda da, ali do prije nekoliko godina ova je varijanta bila gotovo nezamisliva. Rustikalni stil pripadao je prošlosti i bio je rezerviran za ruralna područja. Međutim, sa željom da se uklopi u moderni dom, rustikalni je stil doživio, blago rečeno - transformaciju. 

Interijeri rustikalnog stila postali su opći hit. Prilagođen potrebama modernih ljudi, ovaj samo naoko grub i nepristupačan stil u stvari skriva nježnu liniju i pruža vam priliku da uživate u onome što nam je priroda nesebično dala. 

Rustikalna spavaća soba može vam pružiti savršeno utočište od neprestane gradske buke i gužve. Prikladno uređen, podsjetit će vas na neku seosku idilu ili planinarski dom, u kojem je vrijeme stajalo. 

Spavaonice rustičnog stila nije moguće zamisliti bez prisustva drva. Element koji nas vraća korijenima i ispunjava prostor toplinom, a više je nego poželjan u prostoru rezerviranom za predah od svakodnevnog života. Drvene površine i naglašeni zidovi savršena su kombinacija za stvaranje ugodnog okruženja. Reciklirano drvo, sa svim njegovim nesavršenostima i detaljima, također je nešto što biste trebali pružiti priliku.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme