KLAVIR U INTERIJERU

Klavir je luksuzni glazbeni instrument koji je odraz profinjenog glazbenog ukusa.

Imati glasovir u svome posjedu zaista je rijetkost u modernom svijetu. Čini se da je ostao daleko u našoj prošlosti i da pripada samo drevnim uspomenama. Ako imate klavir, a ne znate kako ga koristiti za naglašavanje stila u vašem domu, danas vam donosimo pregršt zanimljivih ideja.

POSLUŽITE SE BOJAMA

Prvo što trebate učiniti kada je riječ o ukrašavanju vašeg klavira jest dati mu novu paletu boja. Odaberite jednu od svjetlijih ili svjetlijih boja poput smaragdne, sunčano žute, crvene, plave, tirkizne, narančaste, bordo, ljubičaste i pustite mašti da ostatak posla. Ako uz klavir imate prikladnu klupu, ne zaboravite obratiti pažnju i na nju. Prekrasna nova boja ili presvlaka dat će joj šarmantan izgled.

Ovakvim pristupom podarit ćete nov život vašem starom klaviru, a isti će spektrom prelepih boja osvežiti prostor oko vas. On će dobiti pažnju koju zaslužuje a vi ćete imati lijep dekorativni element u svom domu.

PRIKAZ

Osim čisto dekorativne svrhe, klavir možete koristiti i za prikaz raznih predmeta koje želite vidjeti, poput dragocjenih obiteljskih fotografija, cvjetnih posuda, starih svjetiljki, umjetničkih djela i slično. Iznad klavira možete izložiti čitav niz slika, kao i neke druge vrijedne glazbene instrumente. Ako ste dovoljno nadahnuti, klavir može poslužiti i kao sezonski ili blagdanski jastučić ili kao postolje za uskrsne, nove godine, božićne i druge ukrase.

ZAMJENA SVRHE

Ako više ne planirate koristiti svoj glasovir u izvornom obliku, možete pronaći novu svrhu za to u svom domu na vrlo kreativan način. Od nje možete napraviti klupu, konzolu, kućni bar, prostor za odlaganje, stol i još mnogo toga. Ako vam treba mala doza inspiracije, potražite je u našoj galeriji.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme