UNESITE DIVAN STIL U DOM POMOĆU RASVJETE

Rasvjeta modernog doma važan je čimbenik u njegovom uređenju.

Dobro odabrana rasvjeta doista može promijeniti dojam da određeni prostor ostavlja. Ovisno o učinku koji želite postići, možete odabrati ekspresivniji, neprimjetni ili stilizirani lusteri koji će se također uklopiti s unutrašnjošću i dodati dozu stila. Naša današnja tema je upravo rasvjeta koja u sebi nosi magiju i koja ima moć oplemeniti vaš životni prostor.

SWIRL PENDANT

Kolekcija lustera iz Swirla djelo je danskog industrijskog dizajnera, a nastala je kao produkt interesa umjetnika za prirodu i matematičke principe.

UNFOLD PENDANT

Dizajn ovog lustera je vrlo jednostavan, ali i jedinstven. Napravljen od meke silikonske gume, predstavlja razigrano prihvaćanje arhetipske industrijske svjetlosti švedskog dizajnerskog studija. Moderan, skroman i simpatičan dizajn Unfold dostupan je u nekoliko različitih nijansi.

MOBIL PENDANT

Mobile 70 sastoji se od tri povezana dijela, dok se Mobil 100 sastoji od četiri dijela. Za njihovo plasiranje na tržište odgovoran je švedski brend Pholc, koji su djelo Monice Mulder. Luster je inspiriran ulicama New Yorka i osmišljen je kao idealan dodatak potkrovljima širom ovog fascinantnog grada.

STONE PENDANT

Luster za kamen dizajnirao je Philip Bro za dansku tvrtku Woud. Inspiriran glatkim oblikom kamenja na plaži, luster ima specifičan oblik, oblikovan uz pomoć dva zaobljena dijela. 

Ž.J.

Izvor: Decoist


 

Povezane teme