RAZIGRANA KAKTUS LED LAMPA

Kako se rashladiti ovog ljeta?

Mislite na osvježavajući napitak poput ledene kave, odlazak na bazen ili tri žlice vašeg omiljenog sladoleda? Zvuči primamljivo, ali to nije sve. Danas vam predstavljamo neobično osvježenje - rasvjetu. To je zanimljiva svjetiljka, koja svoj oblik stvara uz pomoć LED žarulje.

Ako vam smeta i najmanji snop svjetlosti koji stvaraju klasične svjetiljke, jer podiže temperaturu u sobi, ova je svjetiljka savršena za vas. Razigran i sladak, oživjet će svaki prostor svojom prisutnošću, a kad se ne koristi, čini se potpuno skladnim i uklapa se u bilo koju vrstu interijera.

Do sada ste sigurno imali priliku vidjeti svjetiljke u obliku kaktusa, ali ova se razlikuje po tome što projicira oblik kaktusa na zid pored kojeg se postavlja kroz snop svjetlosti. Za dizajn neobične svjetiljke zaslužna je marka Popup Lighting, a svaka od njih ima tri različite žarulje za projiciranje različitih oblika kaktusa.

Svjetiljka je izrađena od plastičnog materijala sa središnjom LED žaruljom koja ispunjava prostor hladnom svjetlošću. Ako ste raspoloženi za drugačiju varijantu, dostupna je i aluminijska verzija. Ova mala i lijepa svjetiljka ne zauzima puno prostora, te stvara fantastičan efekt u prostoru.

Bilo da uživate u temi pustinje ili tražite neobično osvježenje u vrućim ljetnim danima, ove zanimljive svjetiljke su savršene za vas.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme