OSVJETLJENJE KOJE NADOGRAĐUJE VAŠ DOM

Nema boljeg osvježenja ili nadogradnje prostora od nove rasvjete.

Bez obzira da li potpuno obnavljate prostor ili suptilno tražite način da unesete dozu svježine tamo i tamo, nova rasvjeta ima nevjerojatnu snagu preobrazbe. Potreba za lijepom rasvjetom koja donosi pozitivnu energiju nekako je iskonska.

Pokušajte zamisliti savršen dizajn svjetiljki koje vise s stropa, izrađene od zemljanih materijala ili ugrađenih globusa s obje strane kreveta. Takva promjena zaista može donijeti razliku u prostoru i udahnuti mu novi život. 

Kao što možemo vidjeti na djelu, moderna rasvjeta odraz je modernog dizajna prostora i slijedeći ga, prestajemo zanemariti važan faktor koji pridonosi njegovom karakteru. Moderne svjetiljke pokazatelj su interesa pojedinca za svaki detalj prilikom uređenja. Na to ćemo upravo danas pokušati usmjeriti vašu pažnju.

Viseće svjetiljke pričvršćene na strop trenutno su popularne i svakako dokaz da moda odlazi, ali uvijek se vraća. Toliko su jaki da mogu prilagoditi čitav tonalitet sobe i voditi ga u određenom smjeru. Trenutno je fokus na spektru visećih svjetiljki u minimalističkom stilu, iako je dobar dio onih koji su tkani i koji zaslužuju pažnju.

Što se tiče materijala, među najpopularnijim su prirodni, koji svojim dizajnom i oblikom ostavljaju snažan dojam. Posvećenost i precizna izrada, gotovo svaku viseću svjetiljku čine jedinstvenom. Savršeni za postavljanje iznad stola za blagovanje ili u dnevnim sobama, obogatit će vaš dom na specifičan način. Zapravo ćete primijetiti koliko je prazan i nekako monoton prostor bio bez njih. Svojim snopom svjetlosti naglasit će boje oko vas i unijeti sklad u okoliš.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme