NA VAŠA VRATA KUCA RETRO RASVJETA

Kamo god da se okrenemo ove sezone vidimo utjecaj retro stila.

Ako ste ljubitelj razdoblja od sredine prošlog stoljeća, za vas imamo ljetno osvježenje, u obliku rasvjete u obliku retro svjetiljki. Inspirirane ovim živopisnim razdobljem, svjetiljke koje ćemo vam danas predstaviti slave našu davnu prošlost i dokaz su kako moderni stil otvorenih ruku može dočekati retro komade.

Ako volite retro stil, a ipak ne možete zamisliti cijeli svoj životni život isključivo u tom pogledu, možda je mala primjedba u obliku slatke retro svjetiljke ono što vas čeka. Studio Mas je na tržište lansirao vrlo simpatične svjetiljke koje su jedinstvenog dizajna. 

Inspirirana analognim ponašanjem, kao i retro bojom i oblikom, svjetiljka je dizajnirana tako da predstavlja prekrasnu ravnotežu između prošlosti i sadašnjosti. Njegov suptilni dizajn, jednostavnost i prikladnost čine ga savršenom stolnom svjetiljkom za dekor modernih domova u gotovo svim stilovima ukrašavanja.

Tijekom ovog nastojanja, Studio Mas je reinterpretirao svoje ideje i koristio crne crte karoserije, neutralno bijelo srce svjetiljke, kao i obojani žuti i crveni prekidač pri stvaranju ove svjetiljke. 

Retro svjetiljka koja ima izuzetnu snagu davanja naglaska neutralnom okruženju, kao i spajanje s postojećim dekorom u boji, sa svojom neupadljivošću.

Ž.J.

Povezane teme