LUSTERI KOJI SKREĆU PAŽNJU

Najbolji i najčešći način osvjetljenja određenog prostora je korištenje lustera u njemu.

Od modernog, luksuznog, retro do jednostavnog i klasičnog. Lusteri su bili i ostali su neizostavan dio našeg svakodnevnog života. Osim što osvjetljava sobu i naglašava njene elemente, daje joj karakterističan pečat.

Ovisno o raspoloživom prostoru, ovisit će izbor odgovarajućeg lustera. Nisu sve vrste, veličine, oblici i boje lustera usklađeni sa svim sobama u stanu. Manje sobe zahtijevaju usmjerenije i manje upečatljive lustere, dok u većim sobama sa visokim stropovima zaista možete izraziti svoj stil postavljanjem ekskluzivne kopije.

Pred vama su neki lijepi lusteri koji zrače posebnom ljepotom i gracioznošću.

Flower Power luster - VGnewtrend

Ovaj luster predstavlja odu proljeću. Buđenje prirode u šarmantnim svijetlim tonovima probudit će svaki prostor u kom se nađe. Flower Power luster je trijumf ružičastih lala koje prostor oko sebe obasjavaju na spektakularan način.

ONA luster – KAIA

Snažan i skulpturalni, geometrijski vrlo ekspresivan luster ONA, vrhunski je ukras svakog modernog doma. Tri kružna pojasa, svijetla i topla, spajaju se i tvore savršenu sferu. Izrađen od brušenog mesinga s ugrađenom LED svjetiljkom, ovaj luster je pravo remek-djelo današnjice.

Cloud Round luster – Stonegate Designs

Ovaj veličanstveni okrugli luster odaje počast estetici - staroj školi. Vrlo je bogat i sastoji se od čak 17 ručno bacanih balona s uzorkom koji stvaraju snažan vizualni dojam i daju iluziju pokreta. To je toliko očaravajuća da ne može proći neopaženo.

Counterweight lusteri – Alison Berger

Lusteri vrlo zanimljivog cool dizajna. To je odnos protuutega i remenica, koji tvore zanimljiv krug. Svaka pojedinačna komponenta lustera može se kretati, dajući pojedincu slobodu i mogućnost da isti prilagodi svojim potrebama.

Branko luster – Ipe Cavalli

Dekadentni luster koji zaista oduzima dah. Dio je posebne kolekcije, a isprekidan je ezoterijskim referencama, baroknim stilom i nadrealističnim dizajnom. Na drugom kraju svijeta od svega do sada viđenog, ispoljava prilično hedonistički stav.

Ž.J.

Izvor: DigsDigs

 

Povezane teme