DIZAJN ELEGANTNIH AMBRA LAMPI

Pred vama je vrhunska kolekcija stiliziranih svjetiljki koje su pomaknule granice modernog dizajna.

Kolekcija uključuje atraktivne komade izrađene od rose i bakra, materijala koji zajedno doprinose njenom elegantnom i bezvremenskom izgledu.

Meksički dizajnerski brend Studio Davidpompa eksperimentirao je s mogućnostima dvaju materijala, kombinirajući ih kako bi stvorio zidnu i stolnu Ambra lampu. Jednostavnost oblika i male proporcije glavna su obilježja ovih neobičnih komada. Rezultat eksperimenta savršen je primjer upečatljivog minimalističkog dizajna. Nježne boje, ružičasta i bakrena, doprinose bezvremenskom tonu svjetiljki.

Stolna svjetiljka Amber ima kontrastne strukture s bakrenim cilindričnim unutarnjim dijelom koji se djelomično uklapa u ružičasto tijelo vulkanske stijene. Okrugli cantera disk počiva na bakrenoj cijevi i djeluje kao reflektor za skrivenu LED svjetlost. Svjetiljka također ima prekidač za podešavanje jačine svjetlosti.

Zidna svjetiljka Amber sadrži dva okrugla volumena, kao i bakrenu podlogu koja se pričvršćuje na zid, te kanturu koja se nalazi malo iznad njega. Ove su svjetiljke savršene za upotrebu u slabo osvijetljenim prostorijama, jer donose prijeko potrebnu svjetlost i više stilski izgled.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme