CRNI LUSTERI - DRAMATIČNO OSVJETLJENJE

Osvjetljenje predstavlja veliki dio definicije samog interijera.

Pravilno odabrana rasvjeta igra važnu ulogu u oblikovanju raspoloženja u sobi i njenog stila u isto vrijeme. Stropna rasvjeta u tom je pogledu mnogo više od izvora svjetlosti. To je također karakterističan ukrasni detalj koji bi trebao poboljšati estetiku prostorije svojim postojanjem, čak i kad se ne koristi, tj. Kada se svjetlost ne uključuje.

Minimalistički lusteri gotovo su gurnuli sve ostale modele sa lica zemlje. Svojim jasnim i sažetim linijama i oblicima izbacili su iz igre sve ostale stilove. No, kako su se boho, vintage, retro i drugi slični stilovi pokucali na naša vrata, graciozni viseći lusteri, bogati u punom smislu te riječi, vratili su se u velikom stilu. Svjedoci smo kako lijepi kristalni lusteri u svom sjaju i ljepoti zauzimaju svoje prijestolje.

Oživljavanje spomenutih stilova skrenulo je pozornost na ove bezvremenske predmete koji su stvoreni sa samo jednim ciljem - nadahnuti. Naša današnja tema su elegantni i ekstravagantni, svemoćni crni lusteri. Crni lusteri poput magije mogu transformirati sobu i dati joj osjećaj profinjenosti, bez puno truda.

Vjerojatno najlakši način za uključivanje crnog lustera u shemu boja u unutrašnjosti je ukrašavanje sobe u crno-bijelom tonu. Crni luster u ovom se ambijentu osjeća kao kod kuće, a prostoru daje notu profinjenosti i moderne privlačnosti. Svi oni koji vole viktorijanski stil uređenja interijera, mogu odabrati kristalni luster u crnoj boji, koji će biti savršen detalj u takvom ambijentu. Crni lusteri nalaze svoje mjesto kako u dnevnim boravcima, tako i u spavaćim i blagovaonicama u našem okruženju.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme