NAMJEŠTAJ U CENTRU PAŽNJE

U centru pažnje

Uređenje doma danas može da predstavlja pravu obiteljsku razonodu ako se vodite savjetima dizajnera interijera poput onih iz Forma Ideale koji uvijek imaju idealni prijedlog kako da najpraktičnije uredite životni prostor. 

Obiteljsko druženje i zajedničko vrijeme možete upravo provesti u razmatranju stila ambijenta i boja kao i dodatnih elementa poput ukrasa kojima ćete prostor oplemeniti.

Preporuka stručnjaka iz Forma Ideale je da prvo počnete od krupnih komada namještaja jer ćete njima upravo zadati  dalji pravac stila kojim će prostorija odisati. Bilo da je riječ o useljenju ili neophodnim promjenama u životnom prostoru uvijek počinjemo od kutka svih dešavanja, dnevne sobe, dok nam je  u centru pažnje prvo regal.

Dakle, potrebno je izabrati praktičan, funkcionalan, estetski dopadljiv, ali i savršeno uklopiv sa bilo kojim ambijentom regal. Idealan prijedlog koji odgovara opisu je regal ROSSO koji postoji u 3 različita dezena. Preporuka su opcije dezena regala ROSSO u kombinaciji bijele i dekora betona koji je neizostavan trend ove godine ili mat crna folija koja u kombinaciji sa dekorom zlatnog hrasta nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Ako su vam savjeti pomogli zabava može početi! Uživajte u kreiranju svog novog ambijenta!

Povezane teme