NAMJEŠTAJ KOJI PRKOSI KLASICI

Zanimljivi komadi namještaja koji svojom estetikom prkose klasiku, zauvijek će ostati upamćeni ...

Ovaj namještaj svojim bojama, uzorcima i tehnikom izrade nosi neobično uzbuđenje. Neki komadi skrivaju ovu prekrasnu liniju luksuza u sebi sa svojim inovativnim dizajnom i sjajnim finišima. 

Prije svega pri stvaranju ovog nameštaja cilj je bio udaljiti se od klasike koliko god je više moguće. Namještaj sa kojim vas danas upoznajemo malo je hrabriji, a samim tim privlačniji za oko.

Fantastična kolekcija Street Art sadrži niz ukrasnih komada namještaja koji izgledaju dramatično. Privlačna na mnogim razinama, ova kolekcija donosi čar grafita u vašu unutrašnjost. Impresivan pristup uređenju modernog doma jednako je izazovan i odvažan. 

Drugdje je kolekcija vrlo šarmantnih podesivih stolova za kavu. Moderni industrijski koncept i modularni dizajn pretvaraju ove tablice u vrhunski dodatak modernim prostorima. Kroz njih prolazi svojevrsni eklekticizam koji još više doprinosi njihovoj sličnosti. Stolovi su dostupni u različitim visinama, a dvodijelna baza koju sadrže vam je dostupna u širem rasponu boja. 

Ako tražite vizualno zapanjujuće komade namještaja, ne smijete propustiti kolekciju Pixel i Diamond Emerald. Skulpturalna vrata i sjajni premazi koji podsjećaju na viktorijanski dizajn glavna su obilježja Diamond elemenata, dok Pixel karakteriziraju ručno izrađeni zeleni trokuti, sastavljeni u jednu kompaktnu cjelinu.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme