MODERAN DNEVNI BORAVAK

Suvremeni dnevni boravak je elegantan i funkcionalan, sposoban da predvidi vaše pokrete i zadovolji sve vaše potrebe.

To je prostor gdje je svaki detalj planiran kako bi se stvorila dinamična, praktična postavka, od zaobljenih rubova do drvenih ploča s integriranim osvjetljenjem, od žljebova za električne kablove do stolića koji dodatno služe kao mjesto za izlaganje omiljenih časopisa.

Međutim, ova šema ne može biti potpuna, bez omiljenog kauča, asortimana fotelja u različitim stilovima, funcionalnih skladišnih jedinica za odlaganje i izlaganje svih neophodnih sitnica.

Pass-Word by Molteni&Cje svestrana modularna skladišna jedinica, dizajnirana ne samo za dnevni boravak već i za blagovaonicu. Interno, sistem posjeduje pametnu novu završnu obradu u kedrovini, koja je toplo i mirisno drvo, kako na dodir tako i na oko. Najmodernija tehnologija i profinjeni dizajn za sistem koji je posvećen stambenom prostoru, sa jedinicama za skladištenje, policama i površinama koje se mogu montirati po želji.

Različite zidne ili podne skladišne jedinice, opremljene različitim tipovima otvora, mogu se poredati zajedno sa posebnim funkcijama kao što su polica za knjige Grado° ili police sa kliznim vratima. Zahvaljujući tehnološkoj klupi u kojoj se mogu smjestiti TV, kućno kino, DVD playeri, pametni telefoni, tableti, digitalni modemi, konzole za igrice i audio sistemi, nećete imati problem sa vidljivim kablovima.

Novi prefinjeni enterijer je u kedrovini koji je aromatično i toplo drvo, za sva vaša čula.

N.V.T.

Izvor Molteni&C

Povezane teme