DNEVNI BORAVAK U VISOKOM SJAJU

Regal Bruno

Kada je u pitanju opremanje dnevne sobe ideje su beskrajne, a kriteriji su najrazličitiji i ovise od samog prostora, njegove upotrebne vrijednosti, količine svjetlosti i zahtjeva ukućana.

Dnevna soba je mjesto okupljanja obitelji, tu se opuštamo, donosimo planove i odluke!

Granica u estetici gotovo i da nema baš kao ni u senzibilitetima i mašti kod dizajnera iz Forma Ideale, koji su postali trendseteri kada je u pitanju dizajn interijera. Upravo zbog toga treba da odiše toplinom, pozitivnom energijom i da estetski zadovolji sve naše potrebe.

Klub stol Bert

Regal BRUNO, sa kombinacijom korpusa u opak bijelom dezenu, frontovima presvučenim bijlom lak folijom i dekorom sivog hrasta, predstavnik je novog koncepta dizajna. Za razliku od tamnih wenge tonova koji su godinama krasili tople obiteljske domove starijih generacija, suvremeni trendovi promoviraju trend pročišćenijih bijelih tonova visokog sjaja koji odišu dobrom energijom i na najbolji način bude inspiraciju.

Komoda LOUIS 3K1F

Moderno dizajniran klub stol BERT ili komoda LOUIS 3K1F daće određenu dozu svježine i svjetlosti u dnevnoj sobi taman onoliko koliko je dovoljno poslije napornog dana za opuštanje u ambijentu dnevne sobe. Pratite trendove i kreirajte svoje uz Forma Ideale.

Povezane teme