OSVJEŽITE DVORIŠTE TIJEKOM LJETA

Obnova dvorišta je uvijek dobra ideja na samom početku ljeta.

Što više biljaka posadite, veće su šanse da ćete svoj okoliš ispuniti potrebnim zelenilom, svježinom i opojnim mirisima. Ako nemate puno prostora za sadnju biljaka na otvorenom ili je sve što imate u posjedu vrlo mala terasa, naša današnja tema oduševit će vas. Pronašli smo način da dođemo do tih popločanih dvorišta i skučenih terasa.

Riječ je o sastojinama biljaka različitih oblika, veličina, materijala i visina, što će vam omogućiti da u svoje dvorište dodate dozu zelenila. Osim toga, ove fenomenalne stalke možete koristiti u zatvorenom, tj. tijekom zime kada u kuću unesete određene biljke.

Metalni sastojci spadaju u najopsežniju skupinu biljnih sastojina. Metal je izdržljiv, a kada se koristi vani, može se premazati i zaštitnom bojom, kako bi bio još trajniji. Također, savršeno je za oblikovanje ili slikanje u željenoj hladovini, kako bi se još bolje uklopio u vaš vrt. Elegantne, minimalističke i atraktivne metalne stalke su sve što trebate kako biste savršeno dodali stil svom vrtu.

Drvena postolja obično su izrađena od bambusa, jer je ovaj materijal vodootporan i stoga je prikladan za ugradnju u dvorište. Keramički i kameni pijedestal također može biti vrlo zanimljivo rješenje, jer daju prostoru karakter i dinamiku.

Zavirite u našu galeriju i pronađite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme