USKE PLOČICE U KUPAONICI

Trebate malu pomoć da obnovite svoju kupaonicu i date joj potpuno novi izgled?

Danas vam predstavljamo izvrsnu ideju koja će vas dovesti do napuštanja trenutnog oblika uređenja kupaonice. Upoznajte uske pločice za kupaonicu. Uske pločice su poput dječjih kockica koje se koriste za izgradnju najnevjerovatnijih zgrada. Oni su savršeni alat za kreativce i sve one koji se ne boje razmišljati izvan okvira. Uske pločice predstavljaju moderan trend ukrašavanja moderne kupaonice. Osim kupaonice, naravno zbog svoje svestranosti, našli su svoje mjesto u kuhinjama, hodnicima i ostalim sobama u modernom domu.

Prije nego što započnete avanturu pokrivanja kupaonice uskim pločicama, morate odabrati predložak s kojim ćete raditi. Odabirom pravog uzorka probudit će se vaša kupaonica i pružiti joj dodir stila. Uzorak koji se vrlo često koristi kada je riječ o uskim pločicama je onaj u obliku slova V. Daje prostor izražajnost i lako se nanosi na većim ili manjim površinama. Da biste ga još više istaknuli, pobrinite se da spojevi između pločica budu u kontrastu s pločicama.

Ovu vrstu šablona možete koristiti jednako na zidu, podovima, u okruženju tuš kabine, za oblaganje kade ili umivaonika. Uzorak u obliku slova V na podu prostorije vizualno daje veći izgled, a na zidu ostavlja dojam izduženosti, bez obzira na stvarne dimenzije kupaonice.

Popularni pravokutni način slaganja, koji ne slijedi obrazac, ali je besplatan, savršen je za moderne kupaonice u kojima želite snažan dojam. Bilo da odaberete klasičnu varijantu pločica do pločica ili poznatu kombinaciju opeke koja stvara mozaik na zidu, efekt će biti fantastičan. 

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

  • Ključne reči:

Povezane teme