BESPRIJEKORAN IZGLED BLAGOVAONICE

besprijekoran-izgled-trpezarije.jpg

 

Kao jedna od glavnih prostorija u domu, namijenjena obiteljskim okupljanjima i okupljanjima, blagovaonica zahtijeva puno pažnje.

Da bi se svaki član obitelji u njemu osjećao ugodno, morate ga organizirati na način da ga svi zadovolje.

Iznad svega, vodit ćete se lozinkom organizacije i prostranošću, jer želite stol za sve.

Kolekcija Milano, koju je dizajnirao Studio SBGApredstavljena je na fotografiji i odličan je primjer kako bi trebala izgledati prostrana blagovaonica. Čitav je interijer moderan i urbani poput grada po kojem je i dobio ime. Namještaj je ukrašen najfinijim materijalima, a savršen kontrast postiže se bež stolicama i sivim metalnim stolom.

Još jedan sjajan primjer blagovaonice prikazan je na drugoj fotografiji. Središnji dio je staklena futrola, što je ujedno i sjajna alternativa televizoru koji bi se vjerojatno mogao naći na ovom zidu. Smisao blagovaonice je razgovarati i družiti se i malo se odmaknuti od tehnologije.

Na kraju, u Zero kolekciji imamo savršen primjer minimalističkog rasporeda blagovaonice. Sve je smanjeno, boje su jednostavne, glavni fokus je na lusteru i prirodnoj rasvjeti. Također pokazuje kako sjajni različiti materijali mogu izgledati u kombinaciji, u ovom slučaju mramor i koža.

Povezane teme