PERFEKTAN OBITELJSKI STAN

Kako dizajnirati interijer u kojem će roditelji biti zadovoljni i u kojem djeci neće biti dosadno? Upravo su na ovo pitanje odgovorila dva ruska dizajnera interijera.

Oni su monoton životni prostor pretvorili u izuzetno neobičan interijer koji zadovoljava potrebe svakog člana obitelji. Prije svega, bili su usmjereni na korištenje svakog inča slobodnog prostora. Tako su kuhinjski ormari doslovno smješteni od poda do stropa, svaki je prozor prikladan za sjedenje, hodnik je pretvoren u malu knjižnicu i ostavu itd.

Kad je riješeno pitanje organizacije, koje je ključno u svakom obiteljskom domu, dizajneri su se posvetili dizajnu interijera. Ispunili su želje vlasnika, koji vole slikati i svirati, a u ovom stanu možete pronaći umjetnička djela na svakom koraku, a u spavaćoj sobi nalazi se glasovir.

Dječja soba izgleda poput igraonice, podijeljena je na prostor za spavanje i igru ​​i izuzetno je funkcionalna. Također, kupaonica je prilagođena djeci, tako da postoji nizak sudoper do kojeg mogu doći sami.

Čitav je stan svijetlih nijansi i drvenih elemenata, a najdominantnije su boje bijela i siva, čiju monotoniju povremeno razbiju crveni detalji.

S.B.

Foto: Elledecoration.ru

Povezane teme