O nama

MINI STUDIO PUBLISHING GROUP je medijska kompanija, koja se od 2009. godine bavi razvojem i uredjivanjem 15 medijskih portala i jednog online magazina, u Srbiji i u inostranstvu, koji su grupisani u 3 segmenta: Luxury, Living i Lifestyle Group


MOJ ENTERIJER je najposećeniji medijski portal u Srbiji, koji predstavlja ideje za uređenje enterijera, doma, vrta, poslovnog prostora, kao i trendove u svetu dizajna i nameštaja. Deo je LIVING GROUP-e, koja obuhvata i medijske portale, IDEAS for home&garden (globalni portal na engleskom jeziku), DIZAJN DOMA (portal za uredjenje enterijera u Hrvatskoj) i MINI STUDIO MAGAZIN (prvi online HOME LIFE STYLE magazin koji izlazi od 2009. godine u Srbiji).
Pored Living Group-e, Mini Studio Publishing Group u svom portfoliu poseduje:

LUXURY GROUP – kao vodič za sve one koji žele da uživaju u luksuznom životu, kroz kvalitetan sadržaj i sofisticirani dizajn predstavlja najnovije modne kolekcije, beauty, najprestižnije automobile, jahte, privatne avione, skupe satove i nakit, luksuzne vile i enterijere, egzotične destinacije, poznate hotele i druge aktuelne svetske trendove. Luksuzni portali su:
LUX LIFE
Luksuzni portal u Srbiji
LUXURY TOPICS
Globalni portal na engleskom jeziku
LUXUS PRAHA
Luksuzni portal u Češkoj
LUX MAGAZINE
Luksuzni portal u Hrvatskoj
LUXURY MONTENEGRO
Luksuzni portal u Crnoj Gori

LIFESTYLE GROUP – obuhvata lifestyle portale, koji se bave aktuelnim svetskim trendovima u oblasti mode, autoindustrije:

GRAZIA
Easy chic life style portal - franšiza italijanskog magazina GRAZIA
AUTO EXCLUSIVE
Portal koji predstavlja aktuelne modele i trendove u auto industriji