PROLJETNO ČIŠĆENJE U 8 KORAKA - FENG SHUI

Proljeće je sezona za obnovu, manifestacije, proslave i zaljubljivanje naravno ...

Proljeće je sezona cvjetanja i klijanja. Vrijeme je da se izađe iz hibernacije i okrenete se ka lijepim danima, suncu i prirodi. 

Sada je vrijeme za one hrabre korake i ostvarivanje snova. Dobro proljetno čisćenje može učiniti čuda za vašu osobnu energiju, koja će vas hraniti i ojačati.

U drevnim praksama Feng shui postoji poštovanje između veze s prirodom i svih godišnjih doba. Dok se bavite proljetnim čišćenjem, smislite način kako bi što više vremena provodili vani u mjesecima koji dolaze. 

Feng shui, kao i uvijek, može pomoći vrlo lako. Ako se osjećate sporo i umorno poslije duge zime, evo nekoliko Feng shui koraka kako povratiti energiju.

Proljetno čišćenje će pomoći vašem prostoru izgledati svježije i kako bi se vi osjećali bolje. A mi smo za vas pripremili 8 Feng shui savjeta za to.

1. Ako ste u potrazi za poboljšanjem vašeg zdravlja, otarasite se stvari koje zatrpavaju i blokiraju protok energije u vašoj kuhinji, naročito u kuhinjskim elementima i hladnjaku. Stanje vaše kuhinje je stanje vašeg zdravlja, učinite sebi uslugu i temeljito je očistite.

Izbacite pokvarene stvari iz hladnjaka, očistite detaljno štednjak i sve lonce i tave. Ostavite sve kemikalije sa strane i koristiti se prirodnim sredstvima. Očistite sve ladice, površine, svjetiljke itd ... Stvorite novu stazu za jak Chi kako bi hranio vašu energiju.

2. Unesite u kuću nove tri tegle sa Feng shui biljkama radi osvježenja energije vašeg prostora i simbolizirajte novi početak. Ako ih planirate postaviti u kuhinju, okrenite se onda ka bujnijim i aromatičnim biljkama, kao što je bosiljak, ružmarin ili menta. Fokusirajte se na vaša ulazna vrata i kuhinju, oni su čvrsto vezani za zdravlje.

3. Temeljito očistite i izbacite nepotrebne stvari iz vaše spavaće sobe i kupaonice. Bacite sve što niste koristili u posljednjih 6 mjeseci. Obrišite prostor ispod kreveta, očistite prozore, dekorirajte vašu kupaonicu i sobu u proljetnom duhu.

4. Ako želite dobrodošlicu novoj ljubavnoj vezi, osmislite prostor za neko drugo lice koje će provoditi vrijeme u vašem domu. Očistite svoje ormare za bolji protok i više prostora. Trebalo bi doslovno napraviti otvoreni protok energije u vašem domu kako biste privukli i manifestirali ono što tražite. Proljetno čiščenje vam daje veliku mogućnost za to.

5. Pregledajte vaše police s knjigama i vidite ako možete neku donirati ili poklonite prijateljima koji bi ih rado čitali. Kada ste to učinili, napravili ste prostor za ulazak svježih ideja u vaš život. Možete otići i do knjižare i kupiti nekoliko novih knjiga koje su energične, uvjerljive i daju osjećaj angažiranosti.

6. Neka vaše financije imaju bolji protok. Proljeće je sezona akcije, a želite biti sigurni da akcija ne dolazi na račun vašeg prosperiteta. Prođite kroz vaše datoteke, budite sigurni da je vaš porez spreman i na vrijeme, razmislite o novim idejama ulaganja ili štednje. Odlučite se za gotovinu, jer ljudi imaju tendenciju impulzivno kupovati karticama.

7. Vaš krevet također treba održavati unutarnji mir, a Feng shui predlaže postavljanja vašeg kreveta kako biste lako vidjeli vrata. Također sugerira da noćni stolić i svjetiljka budu isti na obje strane, kako bi održavali ravnopravnost i ravnotežu. Korištenjem toplih boja za posteljinu dobit ćete odmor i zdrav seksualni život. 

8. Posljednje, ali ne i manje važno, budite sigurni u shvaćanje značaja čišćenja prostora i budite komforni s jednostavnim Feng shui čišćenjem. Još bolje, nađite vremena učiniti veliku sesiju proljetnog čišćenja. Ovo vrijeme je trenutno najbolje za to, jer stvara energiju u vašem domu.

Odlučite, očistite i pustite proljeće u vaš dom. Kada obnovite vaš dom, obnovit ćete i vaše tijelo. Zakoračite u novi način života, i napunite ga sretnim i zdravim energetskim pojačanjem.

N.O.

Povezane teme