SMART KUHINJSKA DASKA CHOPBOX

Prva smart kuhinjska daska ChopBox

Kompanija „Yes“  predstavila je pametnu kuhinjsku dasku pod nazivom ChopBox.

ChopBox je kuhinjski dodatak sa pet funkcija u samo jednom proizvodu. Ona može eliminirati vašu potrebu za odbrojavanjem vremena u kuhinji, oštrenje noževa, koristi se kao vaga, sredstvo za dezinfekciju i daska za rezanje - ChopBox može sve ovo da uradi za vas.

Napravljena je od organskog bambusa, sastoji se od druge klizne ploče i ima mogućnost čišćenja tri noža odjednom. Postoji ugrađena UVC svjetlost koja može ubiti 99,99% mikroba i bakterija. ChopBox ime dve oštrice noža i dizajnirana je tako da sokovi ne mogu isplivati sa ploče - nema više nereda u kuhinji.

Ugrađena digitalna vaga može mjeriti količine sastojaka koji koristite. Ugrađeni 9-satni digitalni tajmer eliminira potrebu za običnim 59-minutnim tajmerom u kuhinji. ChopBox ima veliku bateriju koja se brzo puni i može da traje do 30 dana uz jednosatno punjenje. Potpuno je vodootporna i može izdržati u vodi dubokoj tri metra bez oštećenja.

Ova pametna daska je nevjerojatno jaka, može da drži težinu do 150 kilograma tokom rezanja. Drvena struktura bambusa čini je izdržljivom i otpornom na ožiljke nožem. ChopBox se prodaje po cijeni od 199 dolara.

Nabavite ovu pametnu multifunkcionalnu dasku za rezanje koja može uštedjeti prostor na kuhinjskom pultu i eliminirati druge uređaje.

M.L.

homecrux.com

Povezane teme