LUKSUZNA VILA MEĐU PLANINAMA

Pogled na svaku zadivljujuću sobu, kao i mnoštvo modernog i luksuznog namještaja i detalja, čine ovu rezidenciju u Coloradu pravi dom iz snova.

Nazvan Sunset Ridge, nalazi se u blizini Telluridea, jednog od najvažnijih gradskih naselja na planini Rocki, nudi cjelogodišnje aktivnosti na otvorenom i puno šarma. Prostire se na gotovo 12 000 četvornih metara, dom sjedi na parceli od 35 hektara.

Čak i vožnja kućama je nevjerojatno iskustvo zahvaljujući lokaciji. Približavajući se imanju, njegova smjela silueta i raznolike linije krova oponašaju šarene planine iza, vizualno dovodeći dom u dodir s krajolikom. Dizajniran od strane vlasnika u suradnji s Aspenovim poznatim arhitektom Billom Possom, glavnom fasadom dominira stakleni ulaz koji ističe unutrašnjost kuće. A taj pogled nadilazi zapanjujući!

Sedam spavaćih soba, osam kupaonica, dom ima dovoljno prostora za obitelj i prijatelje. Kuća također gleda na ribnjak koji odražava njegovu toplu svjetlost, kao i na planinske vrhove iza. Ribica se hrani potokom koji teče ispod ograđenog mosta koji povezuje glavni stan i glavni dio kuće.

Što se samog interijera tiče, on se sastoji od neutralne palete boja, udobnog i modernog namještaja koji pruža dodatni interes cijelom prostoru, a da ne umanjuje prostrani osjećaj. Čak i uz sav taj luksuz, dom se i dalje osjeća kao mjesto za život zbog prirodnog drveta i kamena koji se koriste u gradnji.

Prelistajte galeriju kako biste uživali u pogledu ove prekrasne vile.

SB

Foto: Homedit.com

Povezane teme