BETONSKA KUĆA

Ova moderna obiteljska rezidencija smještena je u Brazilu, a svojim dizajnom zasigurno privlači poglede sugrađana, ali i turista. Sastoji se od tri nivoa - prvi nivo, koji se nalazi u prizemlju, kupaonice i ured, drugi je šest metara iznad zemlje i sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice, dok su posljednje spavaće sobe.

Iza kuće je veliko dvorište s prekrasnim pogledom na lokalno jezero. Ipak, ni pogled s ovog doma niti njegova neobična arhitektura ne ostavljaju toliko dojam kao činjenica da je ovaj dom pretežno izrađen od betona.

Beton kao materijal često se podcjenjuje, jer ljudi obično nisu zadovoljni njegovim vizualnim karakteristikama, ali ova je kuća ponovno potvrdila ovu tvrdnju.

Njegov unutrašnjost koja je pretežno modernog, ali i industrijskog stila, sastoji se većinom od betona. Prisutna je apsolutno svugdje, od zidova kuhinje, preko namještaja, pa sve do kupaonice.

Beton je materijal koji se ovog proljeća vraća u svijet trendova, a u svom biste domu trebali pronaći barem malo prostora. Možda nemate tako prekrasnu rezidenciju u Brazilu, ali svoj dom sigurno možete ukrasiti i ukrasiti betonom koji, kao što vidite, izgleda nevjerojatno.

S.B.

Foto: Homedit.com

Povezane teme