URED

ORGANIZACIJA STVARI NA STOLU

Na radnim stolovima se obično nalazi gomila papira, olovaka, spajalica, heftalica i drugih sitnica, koje često netragom nestanu baš kada nam najviše trebaju.

S druge strane, prekomjeran broj njih, čak i ako redovito sve koristimo, može biti problematičan ako za njih ne postoji prikladno mjesto. S uredskim prostorom u tvrtkama puno je lakše jer već postoje držači za olovke, pregrade za papire, kutije i ladice za potrebne male stvari. Ali što je s radom od kuće?

Prije nego što započnete svoju avanturu rada kod kuće, vjerojatno niste ni bili svjesni da će vam jednog dana trebati nešto što zovemo - organizatori radnog prostora. To nisu neki super heroji, već upravo spomenuti nositelji olovaka, papira i slično. Da bi sve bilo zanimljivije i lakše, vrlo lako ih možete sami napraviti od stvari koje već imate u kući. DIY ideje za organiziranje stvari na radnoj površini danas su naša tema.

Uvijek možete započeti s nekim manjim projektima, a kad završite s njima, vjerujemo da će vam se u glavi gomila novih ideja. Jer tako je i s radom na „uradi sam“. Jednom kada uzmemo stvari u svoje ruke, ništa drugo što možemo kupiti u trgovini neće biti dovoljno dobro za nas, poput onoga što sami možemo napraviti i prilagoditi se svojim potrebama.

Osim toga, čak i kad inspiraciju dobijete gledajući tuđi rad, personalizirajući ideju, zapravo stvarate ono što samo vama odgovara, a to je suština DIY projekata. Od jednostavnih držača olovaka koje možete napraviti od kartona, do stvarno inovativnih stvari koje će vaš posao kod kuće učiniti mnogo lakšim, uklanjanjem nepotrebnih nereda.

Mogućnosti su neograničene. Bez obzira imate li staklene staklenke, plastične boce, kartonske kutije ili neke metalne posude, one se na vrlo kreativan način mogu pretvoriti u korisne držače olovaka, škara i sl. Uz malo boje, vrpce ili pletiva, kao i sve ostale ukrase po vašem izboru, uvijek ćete imati sve što trebate pri ruci za rad bez nepotrebnih nereda. Ipak, ako postoji mogućnost da svoje DIY projekte postavite na police iznad stola, još bolje. Uštedjet ćete dodatni prostor i olakšati posao.

Ako vam je potrebno malo inspiracije za Uradi sam projekte, naša galerija fotografija vam je na raspolaganju.

Ž.J.

Izvor: Decoist

 
Pročitaj sljedeći tekst: KUĆNI UREDI U PLAVOJ BOJI
 
NEUTRALNI TONOVI KUĆNOG UREDA

NEUTRALNI TONOVI KUĆNOG UREDA

Kućne kancelarije postale su naša stvarnost.

RADNI STOLOVI KOJI ŠTEDE PROSTOR

RADNI STOLOVI KOJI ŠTEDE PROSTOR

Promatrajući stvari izvan okvira, ponekad zaista možemo pronaći sjajna rješenja za uštedu prostora i maksimalno iskorištavanje.

KUĆNI UREDI U PLAVOJ BOJI

KUĆNI UREDI U PLAVOJ BOJI

Ne morate tražiti dalje, plava je idealna boja za dekoraciju zidova i okruženja vašeg kućnog ureda.

STUDIO KOJI JE NASTAO OD DVA KONTEJNERA

STUDIO KOJI JE NASTAO OD DVA KONTEJNERA

Alternativne ideje za izgradnju, uređenje i provođenje različitih stvari u modernom društvu uvijek su bile dobrodošle.

MJESTO ZA KUĆNI URED

MJESTO ZA KUĆNI URED

Činjenica je da skoro svaki od nas posjeduje osobno računalo ili laptop.

MODERAN URED U BARCELONI

MODERAN URED U BARCELONI

Reciklaža je riječ koju sve češće spominjemo u posljednje vrijeme.

KUĆNI DOM SE PRETVARA U GOSTINJSKU SOBU

KUĆNI DOM SE PRETVARA U GOSTINJSKU SOBU

Pametno korištenje kapaciteta prostora u kojem živimo najbolji je način ukrašavanja suvremenog doma.

KAKO OPREMITI RADNO MJESTO

KAKO OPREMITI RADNO MJESTO

Zbog koronarne pandemije virusa, vjerojatno nemate druge mogućnosti osim rada kod kuće.

X