URED

MJESTO ZA KUĆNI URED

MJESTO ZA KUĆNI URED
MJESTO ZA KUĆNI URED
MJESTO ZA KUĆNI URED
MJESTO ZA KUĆNI URED
MJESTO ZA KUĆNI URED
MJESTO ZA KUĆNI URED

Činjenica je da skoro svaki od nas posjeduje osobno računalo ili laptop.

Međutim, rad od kuće nije uobičajen za sve, a situacija s kojom smo u posljednje vrijeme suočeni glede boravka i rada kod kuće može biti doista izazovna. Prije svega, možda ste prethodno koristili svoje računalo isključivo za slušanje glazbe, gledanje filmova i serija putem njega ili odgovaranje na e-poruke. Danas, kada ga trebate koristiti za obavljanje poslovnih zadataka, zaključujete da vaše radno mjesto ne postoji.

Nitko od nas nije mogao predvidjeti da će se cijeli svijet spotaknuti i boriti protiv istog nevidljivog neprijatelja. Pandemija s kojom smo suočeni nagnala je veliki broj pojedinaca na razmišljanje - van okvira. Što to znači? Da se prilagodimo situaciji i izvučemo maksimum iz nje. Govorimo o globalnom profitu, o pomoći koju možemo pružiti jedni drugima, ako ne izravnim kontaktom, onda bar s fotografijom ili korisnom rečenicom. U tu svrhu danas vam predstavljamo ideje za ukrašavanje vašeg malog kućnog ureda.

U svom domu morate napraviti malo prostora. Gotovo svaki prazan kutak kuće može služiti svrsi. Vaš mali improvizirani kućni ured uvelike će doprinijeti da se osjećate ugodnije radeći, znajući da ste se na određeni način - borili za sebe, prilagodili se i pobijedili.

Bilo da vam je potreban novi kućni ured periodično ili stalno tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, važno je da on bude funkcionalan i stoga produktivniji. Obveze ćete ispuniti na vrijeme.

Najvažnija stvar prilikom stvaranja vašeg kućnog ureda je dobar izbor radnog stola i stolice. Zašto ovo spominjati? Satima za računalom satima znamo biti vrlo naporni i nepovoljno utjecati na naša ramena, vrat, kralježnicu i mišiće općenito. Radna stolica i stolice moraju vam biti točno odgovarajuće visine kako biste osigurali najbolje uvjete.

Prostor za vaš mali kućni ured definitivno bi vam trebao pružiti malo mira i što više tišine za rad. S druge strane, ako imate djecu, uvijek ćete željeti da ih možete slijediti jednim okom dok radite. A ako još uvijek ne možete naći vremena za posao u svojoj svakodnevnoj rutini, postavljanje ureda u spavaćoj sobi najbolje je rješenje za vas. To vam daje najviše privatnosti i mogućnost da budete produktivniji.

Ž.J.

Izvor: Decoist

 
Pročitaj sljedeći tekst: MODERAN URED U BARCELONI
 
NEUTRALNI TONOVI KUĆNOG UREDA

NEUTRALNI TONOVI KUĆNOG UREDA

Kućne kancelarije postale su naša stvarnost.

RADNI STOLOVI KOJI ŠTEDE PROSTOR

RADNI STOLOVI KOJI ŠTEDE PROSTOR

Promatrajući stvari izvan okvira, ponekad zaista možemo pronaći sjajna rješenja za uštedu prostora i maksimalno iskorištavanje.

ORGANIZACIJA STVARI NA STOLU

ORGANIZACIJA STVARI NA STOLU

Na radnim stolovima se obično nalazi gomila papira, olovaka, spajalica, heftalica i drugih sitnica, koje često netragom nestanu baš kada nam najviše trebaju.

KUĆNI UREDI U PLAVOJ BOJI

KUĆNI UREDI U PLAVOJ BOJI

Ne morate tražiti dalje, plava je idealna boja za dekoraciju zidova i okruženja vašeg kućnog ureda.

STUDIO KOJI JE NASTAO OD DVA KONTEJNERA

STUDIO KOJI JE NASTAO OD DVA KONTEJNERA

Alternativne ideje za izgradnju, uređenje i provođenje različitih stvari u modernom društvu uvijek su bile dobrodošle.

MODERAN URED U BARCELONI

MODERAN URED U BARCELONI

Reciklaža je riječ koju sve češće spominjemo u posljednje vrijeme.

KUĆNI DOM SE PRETVARA U GOSTINJSKU SOBU

KUĆNI DOM SE PRETVARA U GOSTINJSKU SOBU

Pametno korištenje kapaciteta prostora u kojem živimo najbolji je način ukrašavanja suvremenog doma.

KAKO OPREMITI RADNO MJESTO

KAKO OPREMITI RADNO MJESTO

Zbog koronarne pandemije virusa, vjerojatno nemate druge mogućnosti osim rada kod kuće.

X