TEHNIKA

RADIJATORI U ŽUTOJ BOJI - SCIRECCO

SCIROCCO predstavlja radijatore u žutoj boji

Vesela, svijetla i svježa, žuta je boja izvrsnosti proljeća, sinonim za energiju i optimizam.

Scirocco H predstavlja pet svojih najzanimljivijih dizajnerskih radijatora obojenih ovom prekrasnom bojom.  

Snake je grijjač za ručnike sa nepogrešivim oblikom koji kombinira oblik, materijal, funkciju i tehnologiju. Napravljen od čelika, napravljen je od pravokutne cijevi sa važnim dimenzijama koje se navijaju, dajući život trima različitim stilskim konfiguracijama.  

Graffe, elegantan i profinjen radijator, čistog oblika i proporcija, sa inovativnim i nepogrešivim dizajnom napravljenim od kružne čelične cijevi koja teče uzdužno, daje život jedinstvenom i posebnom grijaču ručnika, koji nadmašuje funkcionalnost i postaje dekorativni predmet.

Donut je izrađen od čelika visoke čvrstoće, i sastoji se od vanjskog kruga sa važnim dijelom i manjim unutrašnjim. Dva okrugla ventila upotpunjuju izgled hidraulične verzije, dok u električnom modelu postoji specijalni sistem za namotavanje kablova.  

Mikado je elegantan radijator i kosmopolitskim stilom, sa podnom ugradnjom i mogućnošću transformacije u profinjeni prostorni paravan. Dizajn njegove baze je kreiran da zatvori i sakrije sve hidraulične spojne elemente van domašaja očiju.

  

Tiffany je ikonični radijator sa starinskim izgledom, koji, zahvaljujući svom izvornom materijalu, stvara ugodnu atmosferu konstantne topline. Pažnja posvećena detaljima je apsolutna i ogleda se u bogatstvu njenih ukrasa i u krivini njegovog oblika.

N.V.T.

Izvor Scirocco H

 
 
NOVI TV BEOVISION HARMONY BANG & OLUFSENA

NOVI TV BEOVISION HARMONY BANG & OLUFSENA

Bang & Olufsen otkriva nam svoj najnoviji televizijski dizajn, Beovision Harmony.

REDIZAJN SLAVNOG MOCA EXPRESSA

REDIZAJN SLAVNOG MOCA EXPRESSA

Ukoliko jutro ne možete da zamislite bez ispijanja espresso kave, vjerojatno svi u kući posjedujete Moka Express koji je davne 1933. godine dizajnirao Alfonso Bialeti..

VRIJEME JE ZA REFLEKSIJU - GORENJE BY STARCK

VRIJEME JE ZA REFLEKSIJU - GORENJE BY STARCK

Gorenje by Starck kolekciju karakterizira superioran dizajn - u kombinaciji sa najsuvremenijom tehnologijom, koja pruža visoke performanse uz jedinstvenu energetsku...

SPIRULAS ZVUČNICI SU ŠIK DEKORATIVNI ELEMENT

SPIRULAS ZVUČNICI SU ŠIK DEKORATIVNI ELEMENT

Predstavljamo vam Spirulas, elegantne mat crne zvučnike izrađene u 3D štampi od pijeska.

ZVUČNIK OD RECIKLIRANIH PLASTIČNIH VREĆICA

ZVUČNIK OD RECIKLIRANIH PLASTIČNIH VREĆICA

Dizajnerski studio Gomi predlaže malo, ali lijepo rješenje za ono što treba napraviti sa odbačenom plastikom, pretvarajući otpad u predmet vaših želja.

MYCOTECH KREIRA SATOVE OD GLJIVA

MYCOTECH KREIRA SATOVE OD GLJIVA

Biotehnološka startup kompanija iz Indonezije, Mycotech, predstavlja svoju prvu kickstarter kampanju pokrenutu koristeći svoj novorazvijeni materijal...

SLUŠALICE NALIK NA BUDISTIČKE BROJANICE

SLUŠALICE NALIK NA BUDISTIČKE BROJANICE

Ukrašavanjem običnog monokromatskog kabla, Beats by Dre BeatsX slušalica sa šarenim kombinacijama perli, japanskog dizajnera Chitose Abe...

SURADNJA ANTONIOLUPI I K-ARRAY BRENDOVA

SURADNJA ANTONIOLUPI I K-ARRAY BRENDOVA

Kompanija K-array surađuje sa vodećim dizajnerom namještaja za kuću i kupaonicu, brendom antoniolupi na predstojećem sajmu Salone del Mobile 2019.

X