TEHNIKA

RADIJATORI U ŽUTOJ BOJI - SCIRECCO

SCIROCCO predstavlja radijatore u žutoj boji

Vesela, svijetla i svježa, žuta je boja izvrsnosti proljeća, sinonim za energiju i optimizam.

Scirocco H predstavlja pet svojih najzanimljivijih dizajnerskih radijatora obojenih ovom prekrasnom bojom.  

Snake je grijjač za ručnike sa nepogrešivim oblikom koji kombinira oblik, materijal, funkciju i tehnologiju. Napravljen od čelika, napravljen je od pravokutne cijevi sa važnim dimenzijama koje se navijaju, dajući život trima različitim stilskim konfiguracijama.  

Graffe, elegantan i profinjen radijator, čistog oblika i proporcija, sa inovativnim i nepogrešivim dizajnom napravljenim od kružne čelične cijevi koja teče uzdužno, daje život jedinstvenom i posebnom grijaču ručnika, koji nadmašuje funkcionalnost i postaje dekorativni predmet.

Donut je izrađen od čelika visoke čvrstoće, i sastoji se od vanjskog kruga sa važnim dijelom i manjim unutrašnjim. Dva okrugla ventila upotpunjuju izgled hidraulične verzije, dok u električnom modelu postoji specijalni sistem za namotavanje kablova.  

Mikado je elegantan radijator i kosmopolitskim stilom, sa podnom ugradnjom i mogućnošću transformacije u profinjeni prostorni paravan. Dizajn njegove baze je kreiran da zatvori i sakrije sve hidraulične spojne elemente van domašaja očiju.

  

Tiffany je ikonični radijator sa starinskim izgledom, koji, zahvaljujući svom izvornom materijalu, stvara ugodnu atmosferu konstantne topline. Pažnja posvećena detaljima je apsolutna i ogleda se u bogatstvu njenih ukrasa i u krivini njegovog oblika.

N.V.T.

Izvor Scirocco H

 
 
BOSE SLUŠALICE KOJE NEUTRALIZIRAJU BUKU

BOSE SLUŠALICE KOJE NEUTRALIZIRAJU BUKU

Svojim novim slušalicama za uklanjanje buke Noise Canceling Headphones 700, Bose ima za cilj da revolucionira mobilnu komunikaciju...

ŠIK FOTO-APARAT LENNYA KRAVITZA I LEICE

ŠIK FOTO-APARAT LENNYA KRAVITZA I LEICE

Nakon suradnje 2012. godine na ekskluzivnoj kolekciji od šest "Mademoiselle" stolica za brend Kartell - francuski dizajner nazvao je nezaustavljivu rock ikonu.

MELANINOM IMPREGNIRANO STAKLO

MELANINOM IMPREGNIRANO STAKLO

Materijal impregniran melaninom sada se predlaže kao arhitektonski element: staklo koje sa ubačenim melaninom.

TV KAO VITRINA

TV KAO VITRINA

Panasonic iteracije konceptualnih ekrana opremljene su OLED magičnim ekranima sposobnim za prebacivanje između vidljive transparentnosti i pravih televizora.

ELEKTRIČNI PAMETNI TROTINET-PAL

ELEKTRIČNI PAMETNI TROTINET-PAL

Kompanija Layer se udružila s kineskom automobilskom kompanijom Nio u dizajniranju električnog trotineta koji koristi umjetnu inteligenciju i tehnologiju...

NOVI ŠEF KUHINJE

NOVI ŠEF KUHINJE

Kalifornijska start-up kompanija robotike NVIDIA je predstavila„ kitchen manipulator“, robot na bazi umjetne ineteligencije, koji bi mogao biti sljedeći must-have..

IZVRSNOST I FUNKCIONALNOST U KUHINJI - MODULA

IZVRSNOST I FUNKCIONALNOST U KUHINJI - MODULA

Falmec predstavlja novi koncept ekstrakcije i kuhanja koji kombinira praktičnost i efikasnost u vašoj kuhinji - Modula, jednostavno ime koje izražava novi koncept...

NOVI TV BEOVISION HARMONY BANG & OLUFSENA

NOVI TV BEOVISION HARMONY BANG & OLUFSENA

Bang & Olufsen otkriva nam svoj najnoviji televizijski dizajn, Beovision Harmony.

X