TEHNIKA

PERFEKTNA PEĆ ZA PIZZU I ROŠTILJ

Lovinflame, kompanija specijalizirana za proizvodnju ukrasnih kamina, lansirala je OvenPlus višenamjenski roštilj.

Savršena je kombinacija peći za pizzu i roštilja bez dima, koji istovremeno može raditi i kao šporet na plin. OvenPlus je prenosni roštilj koji je sve u jednom, a sastoji se od kutije od nehrđajućeg čelika. Neki dijelovi roštilja su uklonjeni kako bi se olakšao postupak čišćenja i sigurno ih je koristiti u mašini za pranje suđa.

Sadrži dvije oblasti za kuhanje. U donjem dijelu se nalazi platforma za pečenje, od lijevenog željeza, koja se izvlači iz tijela kako bi savršeno roštiljali odreske i drugo meso, dok se u gornjem dijelu nalazi keramička ploča koja djeluje kao pećnica koja može da peče pizze ili rižota.

Između ove dvije ploče za roštilj nalazi se gorionik koji je povezan sa plinom povezuje sa snabdjevanjem plina i pruža toplinu i gornjoj keramičkoj ploči i roštilju od lijevenog željeza na dnu.

Pristup pečenju na vrhu osigurava da masti iz mesa ne padaju na izvor topline što uglavnom dovodi do spaljene hrane i dima. OvenPlus može dostići temperaturu od 840 ° F, potrebno je samo dvije minute da ispečete hrskavu koricu pizze, a još dvije da se pravilno otopi sir.

Ova kompaktna i fleksibilna mašina u upotrebi je također energetski efikasna, što također čini kuhanje mnogo bržim. U roku od 15 minuta možete spremiti odreske za 8 osoba. Cijeli proces pečenja, grilanja na roštilju ili kuhanja putem OvenPlus-a je jednostavan, bez dima i zdrav.

N.V.T.

Izvor HomeCrux

 
Pročitaj sljedeći tekst: DOLAZE JAMES BOND NAOČALE
 
40 GODINA WALKMAN-A SLAVI SONY

40 GODINA WALKMAN-A SLAVI SONY

Da bi proslavio 40. godišnjicu, SONY je lansirao specijalno izdanje Walkman-a...

FOTOAPARAT KOJI PRETVARA ZVUK U SLIKU

FOTOAPARAT KOJI PRETVARA ZVUK U SLIKU

Kažu da slika govori više od hiljadu riječi, a proizvođač Fujifilm kamera je to shvatio doslovno.

NOVI SUPER TELEFON - REDMI NOTE 8

NOVI SUPER TELEFON - REDMI NOTE 8

Priča o seriji Redmi Note u konstantnoj je evoluciji...

PROFINJENI BEŽIČNI PUNJAČ - DIAL I DISC

PROFINJENI BEŽIČNI PUNJAČ - DIAL I DISC

Početkom prošle godine smo primjetili gomilu proizvođača koji su predstavili različite vrste bežičnih jastučića za punjenje telefona, tableta i pametnih satova.

ODRŽIVE PAMETNE KLUPE

ODRŽIVE PAMETNE KLUPE

Australijska kompanija za specijalizirana inženjerska rješenja kreirala je Sedi - asortiman pametnih klupa za parkove, autobuske stanice, i druga javna mjesta.

DOLAZE JAMES BOND NAOČALE

DOLAZE JAMES BOND NAOČALE

Nije tajna da nam telefoni odvlače veliku pažnju. Nove Norm naočale nude način da ostanete u kontaktu s digitalnim svijetom, istovremeno bez angažiranja ruku...

ZA OSOBE KOJE NE VOLE PEGLATI RUBLJE

ZA OSOBE KOJE NE VOLE PEGLATI RUBLJE

Peglanje može biti dugotrajan i dosadan proces, a rezultati nisu uvijek zadovoljavajući.

ELEKTRIČNI ROMOBIL PREDSTAVLJA AUDI

ELEKTRIČNI ROMOBIL PREDSTAVLJA AUDI

Popularnost električnih romobila raste iz dana u dan, pa će vas iz tog razloga obradovati vijest da brend automobila AUDI uskoro izbacuje svoj model.

X