TEHNIKA

NAGRADU GERMAN DESIGN AWARD 2019 OSVOJIO RADIJATOR T TOWER

Radijator T Tower osvojio nagradu German Design Award 2019

Model radijatora kompanije Antrax IT, T Tower, koji je razvijen u suradnji sa dizajnerima Matteo Thun & Antonio Rodriguez, pobjednik je u kategoriji '"Energy'"u okviru German Design Award 2018.

German Design Award je prestižno međunarodno priznanje, koju svake godine dodjeljuje njemački savjet za dizajn odličnim dizajnerima i kompanijama koji su putem svojih proizvoda mogli da izraze originalnost, kvalitetu i funkcionalnost.

T Tower je ime koje nedvosmisleno definira elegantan, upečatljiv i jednostavan i vitak oblik radijatora, predstavljen prvi put povodom Salone Internazionale del Bagno 2018 kao prvi samostalni dizajnerski radijator koji je razvijen od strane brenda Antrax IT.

T Tower predstavlja evoluciju Serie T, ikoničnog radijatora koji je rezultat partnerstva između Antrax IT i Matteo Thun & Antonio Rodriguez, zadržavajući svoj čist i složen dizajn, dok istovremeno ponovo interpretira te karakteristike lagane i eklektične privlačnosti u srcu projekta.

Serie T omogućuje stvaranje višestrukih, 'toplih' i iznenađujućih konfiguracija, zahvaljujući jednom aluminijskom profilu. T Tower je dizajniran tako da difuzira toplinu i kada radi na vodu ili  na struju, i dostupan je u dimenzijama od 170x14x22 cm.

U električnoj izvedbi, opremljen je posebnim okruglim dijelom od inoks nehrđajućeg čelika. Izrađen da poboljša vrijednost svakog dnevnog boravka, kao izuzetna "skulptura", T Tower se pretvara u savršen dizajnerski radijator i u kupaonicama, zahvaljujući posebnoj velikoj ručki za ručnike, sa suvremenim oblikom koji obuhvaća tijelo radijatora. Dostupan je u preko 200 standardnih varijanti boja koje naglašavaju njegovu dekorativnu vrijednost.

Antrax IT je nagrađen kao pobjednički brend u kategoriji "Energy" zahvaljujući kombinaciji estetite i visokih perfomansi koje posjeduje T Tower. 

N.Đ.

 
Pročitaj sljedeći tekst: PERILICA SA POTPISOM PORSCHE BRENDA
 
MELANINOM IMPREGNIRANO STAKLO

MELANINOM IMPREGNIRANO STAKLO

Materijal impregniran melaninom sada se predlaže kao arhitektonski element: staklo koje sa ubačenim melaninom.

TV KAO VITRINA

TV KAO VITRINA

Panasonic iteracije konceptualnih ekrana opremljene su OLED magičnim ekranima sposobnim za prebacivanje između vidljive transparentnosti i pravih televizora.

ELEKTRIČNI PAMETNI TROTINET-PAL

ELEKTRIČNI PAMETNI TROTINET-PAL

Kompanija Layer se udružila s kineskom automobilskom kompanijom Nio u dizajniranju električnog trotineta koji koristi umjetnu inteligenciju i tehnologiju...

NOVI ŠEF KUHINJE

NOVI ŠEF KUHINJE

Kalifornijska start-up kompanija robotike NVIDIA je predstavila„ kitchen manipulator“, robot na bazi umjetne ineteligencije, koji bi mogao biti sljedeći must-have..

IZVRSNOST I FUNKCIONALNOST U KUHINJI - MODULA

IZVRSNOST I FUNKCIONALNOST U KUHINJI - MODULA

Falmec predstavlja novi koncept ekstrakcije i kuhanja koji kombinira praktičnost i efikasnost u vašoj kuhinji - Modula, jednostavno ime koje izražava novi koncept...

NOVI TV BEOVISION HARMONY BANG & OLUFSENA

NOVI TV BEOVISION HARMONY BANG & OLUFSENA

Bang & Olufsen otkriva nam svoj najnoviji televizijski dizajn, Beovision Harmony.

REDIZAJN SLAVNOG MOCA EXPRESSA

REDIZAJN SLAVNOG MOCA EXPRESSA

Ukoliko jutro ne možete da zamislite bez ispijanja espresso kave, vjerojatno svi u kući posjedujete Moka Express koji je davne 1933. godine dizajnirao Alfonso Bialeti..

VRIJEME JE ZA REFLEKSIJU - GORENJE BY STARCK

VRIJEME JE ZA REFLEKSIJU - GORENJE BY STARCK

Gorenje by Starck kolekciju karakterizira superioran dizajn - u kombinaciji sa najsuvremenijom tehnologijom, koja pruža visoke performanse uz jedinstvenu energetsku...

X