TEHNIKA

NAGRADU GERMAN DESIGN AWARD 2019 OSVOJIO RADIJATOR T TOWER

Radijator T Tower osvojio nagradu German Design Award 2019

Model radijatora kompanije Antrax IT, T Tower, koji je razvijen u suradnji sa dizajnerima Matteo Thun & Antonio Rodriguez, pobjednik je u kategoriji '"Energy'"u okviru German Design Award 2018.

German Design Award je prestižno međunarodno priznanje, koju svake godine dodjeljuje njemački savjet za dizajn odličnim dizajnerima i kompanijama koji su putem svojih proizvoda mogli da izraze originalnost, kvalitetu i funkcionalnost.

T Tower je ime koje nedvosmisleno definira elegantan, upečatljiv i jednostavan i vitak oblik radijatora, predstavljen prvi put povodom Salone Internazionale del Bagno 2018 kao prvi samostalni dizajnerski radijator koji je razvijen od strane brenda Antrax IT.

T Tower predstavlja evoluciju Serie T, ikoničnog radijatora koji je rezultat partnerstva između Antrax IT i Matteo Thun & Antonio Rodriguez, zadržavajući svoj čist i složen dizajn, dok istovremeno ponovo interpretira te karakteristike lagane i eklektične privlačnosti u srcu projekta.

Serie T omogućuje stvaranje višestrukih, 'toplih' i iznenađujućih konfiguracija, zahvaljujući jednom aluminijskom profilu. T Tower je dizajniran tako da difuzira toplinu i kada radi na vodu ili  na struju, i dostupan je u dimenzijama od 170x14x22 cm.

U električnoj izvedbi, opremljen je posebnim okruglim dijelom od inoks nehrđajućeg čelika. Izrađen da poboljša vrijednost svakog dnevnog boravka, kao izuzetna "skulptura", T Tower se pretvara u savršen dizajnerski radijator i u kupaonicama, zahvaljujući posebnoj velikoj ručki za ručnike, sa suvremenim oblikom koji obuhvaća tijelo radijatora. Dostupan je u preko 200 standardnih varijanti boja koje naglašavaju njegovu dekorativnu vrijednost.

Antrax IT je nagrađen kao pobjednički brend u kategoriji "Energy" zahvaljujući kombinaciji estetite i visokih perfomansi koje posjeduje T Tower. 

N.Đ.

 
Pročitaj sljedeći tekst: PERILICA SA POTPISOM PORSCHE BRENDA
 
RETRO ELEGANCIJA RUARK R5 AUDIO SISTEMA

RETRO ELEGANCIJA RUARK R5 AUDIO SISTEMA

Ruark Audio je britanska audio kompanija u obiteljskom vlasništvu sa pričom koja se vrti oko zajedničke strasti za zvukom i muzikom između oca i sina.

VODEĆI TREND U SVIJETU TEHNOLOGIJE I DIZAJNA JE TERACO

VODEĆI TREND U SVIJETU TEHNOLOGIJE I DIZAJNA JE TERACO

Teraco (terrazzo) podovi su podovi nalik mozaiku, a sastoje se iz granulata koji je ugrađen u vezivo.

LG ORMAN KOJI ČISTI VAŠU ODJEĆU

LG ORMAN KOJI ČISTI VAŠU ODJEĆU

Ukoliko mislite da se radi o najnovijem LG frižideru, moramo vam reći da ste u zabludi.

FUTURISTIČKI KONCEPT KAMPIRANJA

FUTURISTIČKI KONCEPT KAMPIRANJA

Kreativna divizija BMW kompanije, Designworks udružila se sa kompanijom The North Face u dizajniranju futurističkog koncepta kampera...

ZAROLAJTE TELEVIZOR KADA GA NE KORISTITE

ZAROLAJTE TELEVIZOR KADA GA NE KORISTITE

Kompanija LG Electronics otkrila je televizor koji se može urolati, odnosno ukloniti po potrebi iz vidokruga, kada nije u upotrebi.

MONITOR ZA OPTIMIZACIJU VAŠE RADNE POVRŠINE

MONITOR ZA OPTIMIZACIJU VAŠE RADNE POVRŠINE

Korištenje većeg monitora osigurava poboljšanje produktivnosti. Ali veće dimenzije monitora smanjuju površinu vašeg slobodnog prostora na stolu.

APLIKACIJA KOJA DOZVOLJAVA SLABOVIDIM LJUDIMA DA VIDE EMOCIJE

APLIKACIJA KOJA DOZVOLJAVA SLABOVIDIM LJUDIMA DA VIDE EMOCIJE

Kineski tehnološki gigant Huawei razvio je aplikaciju koja koristi umjetnu inteligenciju kako bi omogućila slabovidim ljudima da "vide" emocije na licu...

ULTIMATIVNI PRESJEK MODE I TEHNOLOGIJE

ULTIMATIVNI PRESJEK MODE I TEHNOLOGIJE

Tehnologija je prisutna u svakom aspektu našeg života, u današnjem modernom dobu…

X