TEHNIKA

IZVRSNOST I FUNKCIONALNOST U KUHINJI - MODULA

 Modula: izvrsnost i funkcionalnost u kuhinji

Falmec predstavlja novi koncept ekstrakcije i kuhanja koji kombinira praktičnost i efikasnost u vašoj kuhinji - Modula, jednostavno ime koje izražava novi koncept integriranih sistema za kuhanje FALMEC.

U pitanju je raznovrsno rješenje koje odgovara različitim stilovima i potrebama elemenata za kuhanje i usisavanje pare i mirisa. Falmec sada nudi tri sistema za kuhanje, gde  se kuha dok su usisni elementi uokvireni elegantnim nehrđajućim čelikom.

Sljedeće konfiguracije su dostupne u seriji: M1, M2 i M3.

Prva, M1, sa centralnim tijelom za izvlačenje i dvije indukcione ploče od 38 cm, opremljena je sa flex tehnologijom površine, kako bi se prilagodile različitim veličinama.

Drugi, M2, sa sistemom za izvlačenje pare i mirisa u sredini i sa bočnom stranom, i indukciona ploča od 38 cm uz dodatak Teppanyaki ploče za roštiljanje: stil kuhanja japanskog porijekla koji dopušta zdravo, ravnomjerno i precizno kuhanje na cijeloj površini ploče, idealno za kuhanje mesa, ribe ili grilanje povrća.

Treća verzija, M3, sastoji se od dvostrukog tijela za izvlačenje, 60 cm indukcione ploče za kuhanje i Teppanyaki ploče, predstavlja kompletno i profesionalno rješenje, koje odgovara i najkapricioznijim profesionalnim kuharima. Bez obzira na izbor koji najbolje odgovara vašim potrebama, Modula garantira odličan estetski rezultat. Zahvaljujući čistom i minimalističkom dizajnu i upotrebi kvalitetnih materijala: crno Schott keramika staklo za indukcionu ploču i nehrđajući čelik AISI 304 sa Satin Scotch Brite završnom obradom.

Opremljena sa Flex Surface tehnologijom, indukciona ploča za kuhanje - sa 9 nivoa kuhanja ima i Booster-act opciju za ravnomjerno kuhanje, koje se međusobno mogu kombinirati kako bi se omogućila maksimalna upotrebljivost posuđa različitih vrsta i veličina.

S druge strane, Modula je opremljena snažnim motorima bez četkica od 600 m3 / h koji, u kombinaciji sa studijom protoka zraka i korišctenjem izolacionih materijala, osiguravaju najbolje performanse sa minimumom buke. Konačno, kao i svi drugi modeli integriranog programa za kuhanje koje nudi Falmec (Sintesi,Quantum i Piano) i Modula ima ekskluzivni Carbon.Zeo filter koji kombinira zeolit i aktivni ugalj kako bi apsorbirali miris i smanjili vlažnost zraka.

N.V.T.

Izvor Falmec

 
 
ŠIK FOTO-APARAT LENNYA KRAVITZA I LEICE

ŠIK FOTO-APARAT LENNYA KRAVITZA I LEICE

Nakon suradnje 2012. godine na ekskluzivnoj kolekciji od šest "Mademoiselle" stolica za brend Kartell - francuski dizajner nazvao je nezaustavljivu rock ikonu.

MELANINOM IMPREGNIRANO STAKLO

MELANINOM IMPREGNIRANO STAKLO

Materijal impregniran melaninom sada se predlaže kao arhitektonski element: staklo koje sa ubačenim melaninom.

TV KAO VITRINA

TV KAO VITRINA

Panasonic iteracije konceptualnih ekrana opremljene su OLED magičnim ekranima sposobnim za prebacivanje između vidljive transparentnosti i pravih televizora.

ELEKTRIČNI PAMETNI TROTINET-PAL

ELEKTRIČNI PAMETNI TROTINET-PAL

Kompanija Layer se udružila s kineskom automobilskom kompanijom Nio u dizajniranju električnog trotineta koji koristi umjetnu inteligenciju i tehnologiju...

NOVI ŠEF KUHINJE

NOVI ŠEF KUHINJE

Kalifornijska start-up kompanija robotike NVIDIA je predstavila„ kitchen manipulator“, robot na bazi umjetne ineteligencije, koji bi mogao biti sljedeći must-have..

NOVI TV BEOVISION HARMONY BANG & OLUFSENA

NOVI TV BEOVISION HARMONY BANG & OLUFSENA

Bang & Olufsen otkriva nam svoj najnoviji televizijski dizajn, Beovision Harmony.

REDIZAJN SLAVNOG MOCA EXPRESSA

REDIZAJN SLAVNOG MOCA EXPRESSA

Ukoliko jutro ne možete da zamislite bez ispijanja espresso kave, vjerojatno svi u kući posjedujete Moka Express koji je davne 1933. godine dizajnirao Alfonso Bialeti..

VRIJEME JE ZA REFLEKSIJU - GORENJE BY STARCK

VRIJEME JE ZA REFLEKSIJU - GORENJE BY STARCK

Gorenje by Starck kolekciju karakterizira superioran dizajn - u kombinaciji sa najsuvremenijom tehnologijom, koja pruža visoke performanse uz jedinstvenu energetsku...

X