TEHNIKA

IZVRSNOST I FUNKCIONALNOST U KUHINJI - MODULA

 Modula: izvrsnost i funkcionalnost u kuhinji

Falmec predstavlja novi koncept ekstrakcije i kuhanja koji kombinira praktičnost i efikasnost u vašoj kuhinji - Modula, jednostavno ime koje izražava novi koncept integriranih sistema za kuhanje FALMEC.

U pitanju je raznovrsno rješenje koje odgovara različitim stilovima i potrebama elemenata za kuhanje i usisavanje pare i mirisa. Falmec sada nudi tri sistema za kuhanje, gde  se kuha dok su usisni elementi uokvireni elegantnim nehrđajućim čelikom.

Sljedeće konfiguracije su dostupne u seriji: M1, M2 i M3.

Prva, M1, sa centralnim tijelom za izvlačenje i dvije indukcione ploče od 38 cm, opremljena je sa flex tehnologijom površine, kako bi se prilagodile različitim veličinama.

Drugi, M2, sa sistemom za izvlačenje pare i mirisa u sredini i sa bočnom stranom, i indukciona ploča od 38 cm uz dodatak Teppanyaki ploče za roštiljanje: stil kuhanja japanskog porijekla koji dopušta zdravo, ravnomjerno i precizno kuhanje na cijeloj površini ploče, idealno za kuhanje mesa, ribe ili grilanje povrća.

Treća verzija, M3, sastoji se od dvostrukog tijela za izvlačenje, 60 cm indukcione ploče za kuhanje i Teppanyaki ploče, predstavlja kompletno i profesionalno rješenje, koje odgovara i najkapricioznijim profesionalnim kuharima. Bez obzira na izbor koji najbolje odgovara vašim potrebama, Modula garantira odličan estetski rezultat. Zahvaljujući čistom i minimalističkom dizajnu i upotrebi kvalitetnih materijala: crno Schott keramika staklo za indukcionu ploču i nehrđajući čelik AISI 304 sa Satin Scotch Brite završnom obradom.

Opremljena sa Flex Surface tehnologijom, indukciona ploča za kuhanje - sa 9 nivoa kuhanja ima i Booster-act opciju za ravnomjerno kuhanje, koje se međusobno mogu kombinirati kako bi se omogućila maksimalna upotrebljivost posuđa različitih vrsta i veličina.

S druge strane, Modula je opremljena snažnim motorima bez četkica od 600 m3 / h koji, u kombinaciji sa studijom protoka zraka i korišctenjem izolacionih materijala, osiguravaju najbolje performanse sa minimumom buke. Konačno, kao i svi drugi modeli integriranog programa za kuhanje koje nudi Falmec (Sintesi,Quantum i Piano) i Modula ima ekskluzivni Carbon.Zeo filter koji kombinira zeolit i aktivni ugalj kako bi apsorbirali miris i smanjili vlažnost zraka.

N.V.T.

Izvor Falmec

 
 
DOLAZE JAMES BOND NAOČALE

DOLAZE JAMES BOND NAOČALE

Nije tajna da nam telefoni odvlače veliku pažnju. Nove Norm naočale nude način da ostanete u kontaktu s digitalnim svijetom, istovremeno bez angažiranja ruku...

ZA OSOBE KOJE NE VOLE PEGLATI RUBLJE

ZA OSOBE KOJE NE VOLE PEGLATI RUBLJE

Peglanje može biti dugotrajan i dosadan proces, a rezultati nisu uvijek zadovoljavajući.

ELEKTRIČNI ROMOBIL PREDSTAVLJA AUDI

ELEKTRIČNI ROMOBIL PREDSTAVLJA AUDI

Popularnost električnih romobila raste iz dana u dan, pa će vas iz tog razloga obradovati vijest da brend automobila AUDI uskoro izbacuje svoj model.

AUDIO NOSTALGIJA 80-tih

AUDIO NOSTALGIJA 80-tih

Pitajte one koji su rođeni 80-tih koji je bio najbolji izvor muzike za njih i uglas će svi reći - kasete!

DŽEPNI KLIMA UREĐAJ LANSIRA SONY

DŽEPNI KLIMA UREĐAJ LANSIRA SONY

Ako ste neko ko pati od ljetnih vrućina, zaintrigirat će vas nova ponuda kompanije Sony.

STALAK ZA SLUŠALICE - GROVEMADE

STALAK ZA SLUŠALICE - GROVEMADE

Dizajn studio iz Oregona i proizvođač asesoara Grovemade već duže vrijeme obavlja odličan posao, stavljajući u centar pažnje estetiku...

MIRAN SAN UZ ZUCKLIGHT

MIRAN SAN UZ ZUCKLIGHT

Ranije ove godine, Facebook osnivač Mark Zakerberg osmislio je pametan mali izum kako bi poboljšao ciklus spavanja svoje supruge.

STIŽE NEŠTO REVOLUCIONALNO - BACITE ŠTAP ZA SELFIJE

STIŽE NEŠTO REVOLUCIONALNO - BACITE ŠTAP ZA SELFIJE

AirSelfie je jedno sasvim novo iskustvo. Selfi slikanje iz zraka, zahvaljujući najmanjem zračnom dron aparatu...

X