TEHNIKA

IZVRSNOST I FUNKCIONALNOST U KUHINJI - MODULA

 Modula: izvrsnost i funkcionalnost u kuhinji

Falmec predstavlja novi koncept ekstrakcije i kuhanja koji kombinira praktičnost i efikasnost u vašoj kuhinji - Modula, jednostavno ime koje izražava novi koncept integriranih sistema za kuhanje FALMEC.

U pitanju je raznovrsno rješenje koje odgovara različitim stilovima i potrebama elemenata za kuhanje i usisavanje pare i mirisa. Falmec sada nudi tri sistema za kuhanje, gde  se kuha dok su usisni elementi uokvireni elegantnim nehrđajućim čelikom.

Sljedeće konfiguracije su dostupne u seriji: M1, M2 i M3.

Prva, M1, sa centralnim tijelom za izvlačenje i dvije indukcione ploče od 38 cm, opremljena je sa flex tehnologijom površine, kako bi se prilagodile različitim veličinama.

Drugi, M2, sa sistemom za izvlačenje pare i mirisa u sredini i sa bočnom stranom, i indukciona ploča od 38 cm uz dodatak Teppanyaki ploče za roštiljanje: stil kuhanja japanskog porijekla koji dopušta zdravo, ravnomjerno i precizno kuhanje na cijeloj površini ploče, idealno za kuhanje mesa, ribe ili grilanje povrća.

Treća verzija, M3, sastoji se od dvostrukog tijela za izvlačenje, 60 cm indukcione ploče za kuhanje i Teppanyaki ploče, predstavlja kompletno i profesionalno rješenje, koje odgovara i najkapricioznijim profesionalnim kuharima. Bez obzira na izbor koji najbolje odgovara vašim potrebama, Modula garantira odličan estetski rezultat. Zahvaljujući čistom i minimalističkom dizajnu i upotrebi kvalitetnih materijala: crno Schott keramika staklo za indukcionu ploču i nehrđajući čelik AISI 304 sa Satin Scotch Brite završnom obradom.

Opremljena sa Flex Surface tehnologijom, indukciona ploča za kuhanje - sa 9 nivoa kuhanja ima i Booster-act opciju za ravnomjerno kuhanje, koje se međusobno mogu kombinirati kako bi se omogućila maksimalna upotrebljivost posuđa različitih vrsta i veličina.

S druge strane, Modula je opremljena snažnim motorima bez četkica od 600 m3 / h koji, u kombinaciji sa studijom protoka zraka i korišctenjem izolacionih materijala, osiguravaju najbolje performanse sa minimumom buke. Konačno, kao i svi drugi modeli integriranog programa za kuhanje koje nudi Falmec (Sintesi,Quantum i Piano) i Modula ima ekskluzivni Carbon.Zeo filter koji kombinira zeolit i aktivni ugalj kako bi apsorbirali miris i smanjili vlažnost zraka.

N.V.T.

Izvor Falmec

 
 
SLUŠAJTE RADIO STANICE IZ ČITAVOG SVIJETA

SLUŠAJTE RADIO STANICE IZ ČITAVOG SVIJETA

Ako ste ljubitelj dobrog zvuka, zavoljet ćete i ovaj mali simpatični uređaj koji je dizajnirao Pizzolorusso.

ZVUČNIK KOJI PAMTI VAŠ MUZIČKI UKUS

ZVUČNIK KOJI PAMTI VAŠ MUZIČKI UKUS

Da inovacijama i granicama na polju tehnike nema kraja dokaz je Laier Zvučnik, uređaj kakav još niste sreli.

DRVENA PRIKLJUČNA STANICA ZA IPOD I IPHONE

DRVENA PRIKLJUČNA STANICA ZA IPOD I IPHONE

Nastojeći spojiti dvije krajnosti - prirodu i tehnologiju, stvorena je vrlo zanimljiva priključna stanica za iPod i iPhone.

ZVUČNIK INSPIRIRAN OBLICIMA MJESECA

ZVUČNIK INSPIRIRAN OBLICIMA MJESECA

Jedinstveno djelo tehnike nazvano Phase8, to je zvučnik nadahnut oblicima mjeseca.

IDEALNA SOLUCIJA ZA PROLJEĆE

IDEALNA SOLUCIJA ZA PROLJEĆE

Kad prelazimo iz jedne vremenske sezone u drugu, kao što je to slučaj sada, od zime do proljeća, obično imamo tople dane i hladne noći.

BREND KOJI PROMOVIRA ODRŽIVU TOPLINU

BREND KOJI PROMOVIRA ODRŽIVU TOPLINU

Proizvodni procesi s malim učinkom, velike uštede energije i materijali za višekratnu upotrebu na kraju njihovog životnog ciklusa su održivi...

NOMADSKI RADIJATOR IZ SVEMIRA

NOMADSKI RADIJATOR IZ SVEMIRA

Za Božić bismo voljeli da legnemo na sofu sa dobrom knjigom u krilu, čašom omiljenog vina na stolu pored nas i da nas ogrne toplina malog grijača u blizini...

NOVI NEST MINI SA POBOLJŠANIM ZVUKOM

NOVI NEST MINI SA POBOLJŠANIM ZVUKOM

Google je otkrio svoj novi Nest Mini pametni zvučnik na događaju Made By Google 2019 koji je održan prije nekoliko dana.

X