TEHNIKA

BREND KOJI PROMOVIRA ODRŽIVU TOPLINU

antraks-il do marke poticanje-održavajućim toplotu.jpg

Proizvodni procesi s malim učinkom, velike uštede energije i materijali za višekratnu upotrebu na kraju njihovog životnog ciklusa su održivi indeksi dizajnerskih radijatora tvrtke Antrax IT.

Suočena sa sloganima poput #climateemergents, #climatecrisis, #climatechange, #sustainableliving, koji uključuju bezbroj apela na bolji svijet, tvrtka se zalaže za poduzimanje konkretnih akcija koje će jamčiti potpuno poštovanje globalnih resursa i ekosustava.

Svi radijatori u Antrax IT katalogu, izrađeni od aluminija ili ugljičnog čelika, mogu se reciklirati 100% i dizajnirani su da kombiniraju maksimalnu toplinsku učinkovitost s najboljom kvalitetom grijanja, a mogu smanjiti potrošnju vode i maksimalizirati performanse zahvaljujući patentiranom sustavu sklopivosti. Iza rafiniranog i suvremenog dizajna - s potpisom, između ostalih, Pierrea Lissonija, Mattea Thun & partnera, Victora Vasileva, Marca Sadlera, Daniela Libeskind - stoji dugogodišnje iskustvo tvrtke i spremnost da djeluju kao krajnji.

Revolucija koja se tiče ne samo proizvoda, već i tvrtke u cjelini.

Od 2011. godine, Antrax IT sjedište u Resani implementira veliki fotonaponski sustav koji troši 80% vlastite energije. Fotonaponski paneli integrirani su u novi krov, koji istovremeno pruža prirodnu rasvjetu unutar tvornice, smanjujući potrošnju energije. U području proizvodnje, sirovi prijenosnici topline, prije bojenja, podvrgavaju se inovativnom tretmanu temeljenom na nanotehnologiji koji omogućava uklanjanje onečišćenja i ostataka iz procesa proizvodnje.

Od proizvodnje do funkcionalne faze, pa sve do detalja, ekološka privlačnost Antrax IT-a uključuje cijeli proizvodni lanac i nudi bitnu dodanu vrijednost talijanskoj kompaniji.

 
Pročitaj sljedeći tekst: NOMADSKI RADIJATOR IZ SVEMIRA
 
ZVUČNIK KOJI PAMTI VAŠ MUZIČKI UKUS

ZVUČNIK KOJI PAMTI VAŠ MUZIČKI UKUS

Da inovacijama i granicama na polju tehnike nema kraja dokaz je Laier Zvučnik, uređaj kakav još niste sreli.

DRVENA PRIKLJUČNA STANICA ZA IPOD I IPHONE

DRVENA PRIKLJUČNA STANICA ZA IPOD I IPHONE

Nastojeći spojiti dvije krajnosti - prirodu i tehnologiju, stvorena je vrlo zanimljiva priključna stanica za iPod i iPhone.

ZVUČNIK INSPIRIRAN OBLICIMA MJESECA

ZVUČNIK INSPIRIRAN OBLICIMA MJESECA

Jedinstveno djelo tehnike nazvano Phase8, to je zvučnik nadahnut oblicima mjeseca.

IDEALNA SOLUCIJA ZA PROLJEĆE

IDEALNA SOLUCIJA ZA PROLJEĆE

Kad prelazimo iz jedne vremenske sezone u drugu, kao što je to slučaj sada, od zime do proljeća, obično imamo tople dane i hladne noći.

NOMADSKI RADIJATOR IZ SVEMIRA

NOMADSKI RADIJATOR IZ SVEMIRA

Za Božić bismo voljeli da legnemo na sofu sa dobrom knjigom u krilu, čašom omiljenog vina na stolu pored nas i da nas ogrne toplina malog grijača u blizini...

NOVI NEST MINI SA POBOLJŠANIM ZVUKOM

NOVI NEST MINI SA POBOLJŠANIM ZVUKOM

Google je otkrio svoj novi Nest Mini pametni zvučnik na događaju Made By Google 2019 koji je održan prije nekoliko dana.

MIŠ ZA VAŠ RADNI STOL

MIŠ ZA VAŠ RADNI STOL

Obožavatelji namještaja iz ere Eames vjerojatno su tužni što nemaju računalo koji bi se moglo koristi sa ostalim modernim namještajem iz srednjeg vijeka.

VRHUNSKI ZVUK NA OTVORENOM

VRHUNSKI ZVUK NA OTVORENOM

Sonos konačno ima svoj prvi prenosivi zvučnik koji se može iznijeti iz kuće.

X