TEHNIKA

BREND KOJI PROMOVIRA ODRŽIVU TOPLINU

antraks-il do marke poticanje-održavajućim toplotu.jpg

Proizvodni procesi s malim učinkom, velike uštede energije i materijali za višekratnu upotrebu na kraju njihovog životnog ciklusa su održivi indeksi dizajnerskih radijatora tvrtke Antrax IT.

Suočena sa sloganima poput #climateemergents, #climatecrisis, #climatechange, #sustainableliving, koji uključuju bezbroj apela na bolji svijet, tvrtka se zalaže za poduzimanje konkretnih akcija koje će jamčiti potpuno poštovanje globalnih resursa i ekosustava.

Svi radijatori u Antrax IT katalogu, izrađeni od aluminija ili ugljičnog čelika, mogu se reciklirati 100% i dizajnirani su da kombiniraju maksimalnu toplinsku učinkovitost s najboljom kvalitetom grijanja, a mogu smanjiti potrošnju vode i maksimalizirati performanse zahvaljujući patentiranom sustavu sklopivosti. Iza rafiniranog i suvremenog dizajna - s potpisom, između ostalih, Pierrea Lissonija, Mattea Thun & partnera, Victora Vasileva, Marca Sadlera, Daniela Libeskind - stoji dugogodišnje iskustvo tvrtke i spremnost da djeluju kao krajnji.

Revolucija koja se tiče ne samo proizvoda, već i tvrtke u cjelini.

Od 2011. godine, Antrax IT sjedište u Resani implementira veliki fotonaponski sustav koji troši 80% vlastite energije. Fotonaponski paneli integrirani su u novi krov, koji istovremeno pruža prirodnu rasvjetu unutar tvornice, smanjujući potrošnju energije. U području proizvodnje, sirovi prijenosnici topline, prije bojenja, podvrgavaju se inovativnom tretmanu temeljenom na nanotehnologiji koji omogućava uklanjanje onečišćenja i ostataka iz procesa proizvodnje.

Od proizvodnje do funkcionalne faze, pa sve do detalja, ekološka privlačnost Antrax IT-a uključuje cijeli proizvodni lanac i nudi bitnu dodanu vrijednost talijanskoj kompaniji.

 
Pročitaj sljedeći tekst: NOMADSKI RADIJATOR IZ SVEMIRA
 
NOMADSKI RADIJATOR IZ SVEMIRA

NOMADSKI RADIJATOR IZ SVEMIRA

Za Božić bismo voljeli da legnemo na sofu sa dobrom knjigom u krilu, čašom omiljenog vina na stolu pored nas i da nas ogrne toplina malog grijača u blizini...

NOVI NEST MINI SA POBOLJŠANIM ZVUKOM

NOVI NEST MINI SA POBOLJŠANIM ZVUKOM

Google je otkrio svoj novi Nest Mini pametni zvučnik na događaju Made By Google 2019 koji je održan prije nekoliko dana.

MIŠ ZA VAŠ RADNI STOL

MIŠ ZA VAŠ RADNI STOL

Obožavatelji namještaja iz ere Eames vjerojatno su tužni što nemaju računalo koji bi se moglo koristi sa ostalim modernim namještajem iz srednjeg vijeka.

VRHUNSKI ZVUK NA OTVORENOM

VRHUNSKI ZVUK NA OTVORENOM

Sonos konačno ima svoj prvi prenosivi zvučnik koji se može iznijeti iz kuće.

LAB POLAROID PRETVARA MOBILNE FOTOGRAFIJE U ANALOGNE

LAB POLAROID PRETVARA MOBILNE FOTOGRAFIJE U ANALOGNE

Polaroid predstavlja instant kameru Polaroid Lab koja transformira fotografije sa vašeg telefona u Polaroid fotografije

BEŽIČNE SLUŠALICE KOJE MOGU PREVESTI 11 JEZIKA

BEŽIČNE SLUŠALICE KOJE MOGU PREVESTI 11 JEZIKA

Ove slušalice mogu prevesti 11 jezika, a kada ih spojite zajedno dobijte bežični zvučnik.

40 GODINA WALKMAN-A SLAVI SONY

40 GODINA WALKMAN-A SLAVI SONY

Da bi proslavio 40. godišnjicu, SONY je lansirao specijalno izdanje Walkman-a...

FOTOAPARAT KOJI PRETVARA ZVUK U SLIKU

FOTOAPARAT KOJI PRETVARA ZVUK U SLIKU

Kažu da slika govori više od hiljadu riječi, a proizvođač Fujifilm kamera je to shvatio doslovno.

X