SAVJETI

PRIJEDLOZI ZA DEKORIRANJE POTKROVLJA

ideje-za-ukrašavanja-potkrovlja.jpg

 

Jedna od glavnih prednosti življenja potkrovlja je mir i tišina. Nema bučnih susjeda, nitko vam ne smeta, imate potpunu privatnost i slično.

Potkrovlje je stoga idealno mjesto za opušten i miran život. Osim kuhinje, dnevnog boravka i spavaće sobe, mogli biste imati i jednu čitaonicu, ili jedan mali kreativni kutak ili radni prostor, ako već nemate čitavu rezervnu sobu.

Naravno, ne morate samo čitati i slikati se u toj sobi, već možete gledati TV ili se družiti s ostatkom obitelji. Tako da neće biti loša ideja ako postavite televizijski ili video okvir, zatim udoban krevet ili kauč, prigušeno osvjetljenje i imat ćete pravo kućno kino u kojem trenutku.

Pazite na osvjetljenje prilikom ukrašavanja. Obično na tavanu nema dovoljno prirodnog svjetla, stoga izbjegavajte tamnije tonove, a odlučite se za, primjerice, opuštajuću i elegantnu bijelu boju.

Potkrovlje će također izgledati sjajno s rustikalnim stilom. Možete čak imati i drveni strop, ali tada svakako odaberite bolje svjetlo, ili će cijeli vaš interijer biti prilično mračan.

Ako imate rezervnu sobu i ne znate što s njom, pretvorite je u terasu. Bit će to sjajno mjesto za opuštanje, a da ne spominjemo kako je lijep pogled.

Što se tiče namještaja, uvijek se možete odlučiti za neke neobične komade. Recite da će ljuljaČka biti odličan izbor. Tako ćete pamtiti svoje djetinjstvo i imati moderan interijer.

S.B.

Foto: Housesdesign.ru

 
Pročitaj sljedeći tekst: KAKO NAPRAVIT TERARIJ
 
IDEJE ZA TRIJEM I TERASE

IDEJE ZA TRIJEM I TERASE

Je li vam dosadili duga i hladna zima i ne možete dočekati da svake večeri uživate u toplim proljetnim i ljetnim noćima dok ispijate ledeni čaj...

INTERIJER KAO S NASLOVNICA

INTERIJER KAO S NASLOVNICA

Dizajn i uređenje interijera koji je jednako lijep kao i domovi koje vidimo na društvenim medijima, posebno na Facebooku i Instagramu, vrlo je izazovan zadatak.

PRAVILNA HIGIJENA DOMA

PRAVILNA HIGIJENA DOMA

Corona virus uhvatio nas je sve nespremne, a sada se svi pitamo što učiniti kako bismo ostali zdravi. Osobito u ovom prijelaznom razdoblju...

ORGANIZIRAJTE URED KOD KUĆE

ORGANIZIRAJTE URED KOD KUĆE

Bez obzira želite li organizirati radni prostor ili napisati roman, mjesto za započinjanje novog posla i slično, dugujete sebi da stvarate u produktivnom prostoru...

KAKO NAPRAVIT TERARIJ

KAKO NAPRAVIT TERARIJ

Pretvorite staklenu vazu u veliku terarijumsku šumu, pomoću jednostavnih uputstava.

PRIJEDLOZI ZA UREĐENJE MALE KUPAONICE

PRIJEDLOZI ZA UREĐENJE MALE KUPAONICE

Male kupaonice jedan su od najvećih izazova prilikom uređenja doma.

PRIJEDLOZI ZA UREĐENJE SPAVAĆE SOBE

PRIJEDLOZI ZA UREĐENJE SPAVAĆE SOBE

Ako ste prvu polovicu siječnja proveli na zabavama i proslavama, a drugu vratili u svoju svakodnevnu rutinu, početak veljače je konačno pravo vrijeme...

DEKORACIJE ZA DAN ZALJUBLJENIH

DEKORACIJE ZA DAN ZALJUBLJENIH

Još od kraja 15. i početka 16. vijeka, oblik srca postao je sinonim za ljubav, i tom značenju je ostao dosledan i dan danas.

X