SAVJETI

POSTAVLJANJE STOLA ZA NOVU GODINU

Nevjerojatna magija zlata privlači pažnju svojim sjajem i šarmantnim luksuzom.

Očarajte svoje najmilije i goste, stvorite posebno svečano i bogato raspoloženje ove godine koristeći zlatnu boju prilikom postavljanja stola.

Kada planirate novogodišnje dekoriranje stola u zlatnim tonovima, možete odabrati dodatnu boju. Zlatna boja skladno se kombinira sa bež, ružičastom, crvenom, zelenom, bijelom, crnom. Osnovna boja treba biti samo jedna, ali možete dodati kontrastne akcente. Međutim, kombinacija boja treba da bude umjerena da stol ne bi izgledao bez ukusa. Određena tema dekora ili šema boja je najbolja, ali razmislite o svim onim posebnim malim dodirima koji će sve objediniti, bilo da su minijaturni pokloni ili nakit koji će gosti rado odnijeti kući. Potrebno je zapamtiti situaciju i atmosferu (osvjetljenje i svijeće), kao i stvaranje teksture i kontrasta (prirodni materijali).

Luksuzan izgled

Želite da postignete luksuzan izgled? Kombinirajte metalik nijanse poput mesinga i zlata sa ružičastim naglascima za sofisticirani dekor. Uvečer će zlatna grančica sa lampicama izgledati sjajno kao centralna kompozicija, postavite ukrasne staklene igračke na tanjur za efekat treperenja. I završni dodir - visoke čaše za šampanjac u ružičastim i sjajnim tankim, nježnim svijećama.

Crno i zlato

Crna boja obično se ne koristi za novogodišnje praznike, ali možete stvoriti zaista zanimljive teme za dekor stola modernim, stilskim notama. Crna je odlična podloga za naglašavanje boje i teksture. Kao osnova se može odabrati crno posuđe. Također možete da pokupite crne svijeće i salvete. Zlato u crnom kontrastu će blistati i davati radost.

Jednostavnost skandinavskog stila

Manje je više. Pridržavajte se stroge šeme boja (bijele, sive, crne i neutralne nijanse) za suzdržan, elegantan izgled. Unesite malo teksture odabirom tanjura sa utisnutim uzorcima i detaljima. Ukrasite svaki tanjur fantastičnim novogodišnjim balončićima - gostima će se svidjeti. Dodavanje teksture, poput borovih grana i pompona, pomoći će da aranžman buse topao, a ne bude previše oštar i strog.

Poigrajte se granama

Grane jele u centru stola i isprepletene tople lampice će izgledati nevjerojatno, kao i ispuniti sobu mirisom bora. Osigurajte da se gosti osjećaju ugodno: prostirke od krzna na drvenim stolicama ovdje će biti od velike pomoći.

Inspiracija prirodom

Prenesite osvježavajuću atmosferu inspiriranu prirodom koja kombinira eukaliptus, voće i tople zlatne tonove. Samo postavite grane eukaliptusa duž čitave dužine stola i napravite tople zlatne, bakrene ili bronzane mrlje koje će odraziti svjetlost svijeća. Također možete dodati voće poput šipka, oraha, naranče, obojeći neke od njih zlatom. Zatim stavite nekoliko svijećnjaka različitih visina da biste stvorili atmosfersku rasvjetu. Šema boja izgleda nevjerojatno, eukaliptus i svijeće emitiraju opuštajuću aromu.

Čisto belo i zlato

Zlato i bijelo su odlična kombinacija, istovremeno jednostavna i sofisticirana. Svečani dekor u bijelim i zlatnim tonovima izgledat će plemenito i suzdržano. Započnite bijelim stolnjakom: šik bijela pozadina stvorit će osjećaj pravog praznika. S obzirom da su osnovni elementi ukrasa stola netaknuti, ovo vam pruža savršenu priliku za implementaciju različitih ideja. Neutralna osnova također osigurava da će elementi za posluživanje biti glavne glumačke figure u dizajnu stola.

Elegantno zeleno i zlatno

Ne postoji ništa elegantnije od kombinacije smaragdno zelene boje sa zlatnim akcentima za novogodišnji stol. Okrugli oblici i geometrijski uzorci vrlo uspješno stvaraju kontrast. Pokupite raznobojno stakleno posuđe za posluživanje pića, pridržavajući se odabrane šeme boja. Uspjeh osiguran!

Zlatna boja

Zlatna boja privlači pažnju, a čak i mala količina može pretvoriti običan stol u nešto fenomenalno. Lako je preći liniju dobrog ukusa, zato pokušajte da ne koristite masivne predmete. Na primjer, umjesto stolnjaka sa zlatnim detaljima, koristite usku „stazu“. Ovo će dodati pravu količinu svečanog sjaja na stol. Dekoracija božićnog stola sa zlatom može se ukrasiti uz pomoć mnogobrojnih dodataka i predmeta. Najlakša i najjeftinija opcija je da kupite zlatne konfete ili pahuljice i nasumično ih razbacite po stolu. Budite inspirirani i pustite da zlato na vašem stolu donese sreću i prosperitet vama i vašim najmilijima u Novoj godini!

foto:housebeautiful.com

M.L.

 
 
UNOŠENJE LJETNJOG OSJEĆAJA U ŽIVOTNI PROSTOR

UNOŠENJE LJETNJOG OSJEĆAJA U ŽIVOTNI PROSTOR

Dobar dio ljeta proveli smo u nadi da ćemo barem krajem rujna otići na odmor.

KAMINI U DNEVNOM BORAVKU OKRUŽENI STILSKIM PLOČICAMA

KAMINI U DNEVNOM BORAVKU OKRUŽENI STILSKIM PLOČICAMA

Naša današnja tema je upotreba pločica za ukrašavanje prostora oko kamina.

ULAZ U DOM UČINITE ATRAKTIVNIM

ULAZ U DOM UČINITE ATRAKTIVNIM

Ulaz u kuću je ono prvo što ostavlja utisak.

DOM PRETVORITE U ODMARALIŠTE

DOM PRETVORITE U ODMARALIŠTE

Već mjesecima se svijet bori protiv globalne pandemije.

SOBE KOJE KOMBINIRAJU MODERNOST I UDOBNOST

SOBE KOJE KOMBINIRAJU MODERNOST I UDOBNOST

Da li ste ikad svoju spavaću sobu zamišljali u rustičnom duhu?

STOLOVI U HODNIKU TOKOM LJETA

STOLOVI U HODNIKU TOKOM LJETA

Svaki dom ima minimum jedan konzolni stol u svom posjedu.

KLAVIR U INTERIJERU

KLAVIR U INTERIJERU

Klavir je luksuzni glazbeni instrument koji je odraz profinjenog glazbenog ukusa.

IDEJE ZA UREĐENJE HODNIKA

IDEJE ZA UREĐENJE HODNIKA

Hodnici su gotovo zadnji na popisu soba za uređenje modernog doma.

X