SAVJETI

NAČINI ZA UREĐENJE IZNAJMLJENOG STANA

5 jednostavnih načina za uređenje iznajmljenog stana

Ako živite u iznajmljenom stanu ili kući, znajte da s ovog područja možete napraviti udoban, udoban i topao dom, koji će vam se svidjeti kao da je vaš...

Veliki broj ljudi iznajmljeni stan prihvaća zdravo za gotovo, odnosno smatra da u njemu stvari, raspored namještaja i asesoara moraju izgledati onako kako su izgledali u trenutku useljenja. Ipak, ako vašem iznajmljenom stanu fali osobnosti, znajte da se ne morate pomiriti sa tim, već u njemu vrlo lako možete stvoriti ambijent u kojem ćete uživati, bez trajnog remećenja njegovog izgleda, što u većini slučajeva nije dozvoljeno.

Od tapeta koje se lako skidaju, preko tepiha i izobilja zelenila, dizajneri nam otkrivaju pet koraka uz pomoć kojih možete personalizirati bilo koji prostor i stvoriti oazu u svom istinskom stilu.  

1. Lako do zidova u boji i bez krečenja

1. Lako do zidova u boja i bez farbanja

Zidovi u jednom stanu mogu biti najveća prepreka za stvaranje ugodnog ambijenta. Neki stanari imaju slobodu od vlasnika stanova da zidove ofarbaju u boju koju žele, dok drugi zabranjuju, ali postoji rješenje za taj problem. Danas imamo nekoliko dostupnih alternativa u obliku privremenih pozadina, koje su uistinu idealno rješenje. Oni su relativno jednostavni za postavljanje, oni mogu biti dio svake sobe i za nekoliko koraka potpuno se pretvaraju.

2. Magija tepiha

2. Magija tepiha

Jedan objekt koji može transformirati izgled cijele sobe je tepih. Bez obzira na kvalitetu namještaja i ukrasa koje jedna soba ima, dodajući tepih, dobiva svoj završeni karakter i izlučuje toplinu. Ako ne možete raditi puno posla u svom stanu, tepih je izvrsno rješenje za vas. Osim toga, možete ga donijeti sa sobom kad promijenite stan! Pokušajte stvoriti slojeve s tepihom - uzmite jednobojni kut i stavite manji, naglašeni tepih na njega kako biste stvorili odjeljke jedne prostorije i istaknuli svoj osobni stil.

3. Poigrajte se tekstilima

3. Poigrajte se tekstilom

U iznajmljenom apartmanu možete jednostavno promijeniti tepih, zavjese, deke, stolnjake, tapiserije, jastučnice ... na taj način možete napraviti veliki ili mali prostor sa svojim vlastitim, bez trošenja dosta novca. Koristite stilove koji vam se sviđaju i zabavljaju dok uređujete.

4. Svežina kao apsolutni pobednik

4. Svježina kao apsolutni pobjednik

Kada ukrasite iznajmljeni stan, osim obiteljskih fotografija i dragocjenih sitnica, svježe cvijeće i biljke mogu vam pomoći stvoriti prostor poput bajke. Zeleni i šareni cvjetovi odmah podižu raspoloženje jedne prostorije, bilo da se radi o kuhinji, spavaćoj sobi, hodniku ili dnevnoj sobi. Postoje mnoge biljke koje zahtijevaju minimalno održavanje tako da svatko može pronaći ono što mu najviše odgovara i stvara najmanje poteškoća.

5. Lepota otvorenog prostora

5. Ljepota otvorenog prostora

Ako je dio vašeg iznajmljenog apartmana ili dvorište ili terasa, iskoristite ih. Kada dođu vrući dani, vjerojatno ćete poželjeti popiti barem jutarnju kavu ili popodnevno piće na otvorenom. Ista pravila odnose se na ovaj dio vašeg doma. Dodajte stolice, stolove, stolnjake i ukrase koji nisu skupi i mogu se uzeti ako se pomaknete. Stvorite prostor koji rezonira s vašom osobnošću i prepustite se opuštanju i uživanju.

N.Đ.

 
 
NAČINI ZA PERSONALIZACIJU NOVOG DOMA

NAČINI ZA PERSONALIZACIJU NOVOG DOMA

Novi ili iznajmljeni stambeni prostor ne predstavlja samo sreću i radost, već dosta problema i brige, također...

NAJBOLJE IDEJE ZA ORGANIZIRANJE MALOG PROSTORA

NAJBOLJE IDEJE ZA ORGANIZIRANJE MALOG PROSTORA

Ukoliko posjedujete neiskorišten mali prostor u svom domu, on može postati velika frustracija ukoliko želite da mu dodate bilo koju funkciju...

IDEJE ZA DJEČIJE SOBE MALIH POVRŠINA

IDEJE ZA DJEČIJE SOBE MALIH POVRŠINA

Nažalost, velikom broju nas poznato je da ponekada, jednostavno ne postoji dovoljno prostora za bebu...

KAKO SMJESTITI JASLICE U SPAVAĆU SOBU

KAKO SMJESTITI JASLICE U SPAVAĆU SOBU

Mnogi roditelji danas biraju različite niše pokraj svoje spavaće sobe radi stvaranja jaslica za svoju novorođenčad...

IDEJE ZA OPREMANJE MALIH PROSTORA

IDEJE ZA OPREMANJE MALIH PROSTORA

Kada posjedujemo mali prostor, ne znači da ga moramo zatrpati namještajem malih dimenzija...

SAMI NAPRAVITE SVOJ FILTER ZA VODU

SAMI NAPRAVITE SVOJ FILTER ZA VODU

Kao što i sami znate, priče o kvaliteti vode za piće praktično svakodnevno pune vijesti i novine…

JAJA DEKORIRANA PRIVREMENIM TETOVAŽAMA

JAJA DEKORIRANA PRIVREMENIM TETOVAŽAMA

Kako smo se konačno pozdravili sa zimskim danima koji su nas zadesili u proljeće, stiglo je pravo vrijeme da planiramo kako ćemo ukrasiti svoj dom za predstojeći praz

MODERNI DOMOVI SA TUFNASTIM OBRASCIMA

MODERNI DOMOVI SA TUFNASTIM OBRASCIMA

S vremena na vrijeme, redekoriranje doma predstavlja pravo rješenje...

X