SAVJETI

NAČINI ZA UREĐENJE IZNAJMLJENOG STANA

5 jednostavnih načina za uređenje iznajmljenog stana

Ako živite u iznajmljenom stanu ili kući, znajte da s ovog područja možete napraviti udoban, udoban i topao dom, koji će vam se svidjeti kao da je vaš...

Veliki broj ljudi iznajmljeni stan prihvaća zdravo za gotovo, odnosno smatra da u njemu stvari, raspored namještaja i asesoara moraju izgledati onako kako su izgledali u trenutku useljenja. Ipak, ako vašem iznajmljenom stanu fali osobnosti, znajte da se ne morate pomiriti sa tim, već u njemu vrlo lako možete stvoriti ambijent u kojem ćete uživati, bez trajnog remećenja njegovog izgleda, što u većini slučajeva nije dozvoljeno.

Od tapeta koje se lako skidaju, preko tepiha i izobilja zelenila, dizajneri nam otkrivaju pet koraka uz pomoć kojih možete personalizirati bilo koji prostor i stvoriti oazu u svom istinskom stilu.  

1. Lako do zidova u boji i bez krečenja

1. Lako do zidova u boja i bez farbanja

Zidovi u jednom stanu mogu biti najveća prepreka za stvaranje ugodnog ambijenta. Neki stanari imaju slobodu od vlasnika stanova da zidove ofarbaju u boju koju žele, dok drugi zabranjuju, ali postoji rješenje za taj problem. Danas imamo nekoliko dostupnih alternativa u obliku privremenih pozadina, koje su uistinu idealno rješenje. Oni su relativno jednostavni za postavljanje, oni mogu biti dio svake sobe i za nekoliko koraka potpuno se pretvaraju.

2. Magija tepiha

2. Magija tepiha

Jedan objekt koji može transformirati izgled cijele sobe je tepih. Bez obzira na kvalitetu namještaja i ukrasa koje jedna soba ima, dodajući tepih, dobiva svoj završeni karakter i izlučuje toplinu. Ako ne možete raditi puno posla u svom stanu, tepih je izvrsno rješenje za vas. Osim toga, možete ga donijeti sa sobom kad promijenite stan! Pokušajte stvoriti slojeve s tepihom - uzmite jednobojni kut i stavite manji, naglašeni tepih na njega kako biste stvorili odjeljke jedne prostorije i istaknuli svoj osobni stil.

3. Poigrajte se tekstilima

3. Poigrajte se tekstilom

U iznajmljenom apartmanu možete jednostavno promijeniti tepih, zavjese, deke, stolnjake, tapiserije, jastučnice ... na taj način možete napraviti veliki ili mali prostor sa svojim vlastitim, bez trošenja dosta novca. Koristite stilove koji vam se sviđaju i zabavljaju dok uređujete.

4. Svežina kao apsolutni pobednik

4. Svježina kao apsolutni pobjednik

Kada ukrasite iznajmljeni stan, osim obiteljskih fotografija i dragocjenih sitnica, svježe cvijeće i biljke mogu vam pomoći stvoriti prostor poput bajke. Zeleni i šareni cvjetovi odmah podižu raspoloženje jedne prostorije, bilo da se radi o kuhinji, spavaćoj sobi, hodniku ili dnevnoj sobi. Postoje mnoge biljke koje zahtijevaju minimalno održavanje tako da svatko može pronaći ono što mu najviše odgovara i stvara najmanje poteškoća.

5. Lepota otvorenog prostora

5. Ljepota otvorenog prostora

Ako je dio vašeg iznajmljenog apartmana ili dvorište ili terasa, iskoristite ih. Kada dođu vrući dani, vjerojatno ćete poželjeti popiti barem jutarnju kavu ili popodnevno piće na otvorenom. Ista pravila odnose se na ovaj dio vašeg doma. Dodajte stolice, stolove, stolnjake i ukrase koji nisu skupi i mogu se uzeti ako se pomaknete. Stvorite prostor koji rezonira s vašom osobnošću i prepustite se opuštanju i uživanju.

N.Đ.

 
 
KOMBINIRAJTE METALE U INTERIJERU NA IDEALAN NAČIN

KOMBINIRAJTE METALE U INTERIJERU NA IDEALAN NAČIN

U našem modernom svijetu, doslovno ne postoji prostor bez metalnih komada dekora...

OTPRATITE LJETO I DOČEKAJTE JESEN NA PRAVI NAČIN

OTPRATITE LJETO I DOČEKAJTE JESEN NA PRAVI NAČIN

Predstavljamo vam nekoliko idealnih ideja koje mogu pomoći u pripremi doma za predstojeću jesen i zimu...

POGLEDAJTE ŠTO SVE MOŽETE NAPRAVITI OD MAJICA

POGLEDAJTE ŠTO SVE MOŽETE NAPRAVITI OD MAJICA

I dalje držite majice koje su staro nekoliko godina, isprane i više nisu za nošenje van kuće?

NAČINI ZA KAMUFLIRANJE KUHINJSKE KOŠARE ZA OTPATKE

NAČINI ZA KAMUFLIRANJE KUHINJSKE KOŠARE ZA OTPATKE

Ružne kante za smeće predstavljaju trn u oku svakog doma i ne bi trebale biti izložene pogledu u vašoj dragoj kuhinji ...

ORGANIZIRAJTE OSTAVU U MALOJ KUHINJI

ORGANIZIRAJTE OSTAVU U MALOJ KUHINJI

Određeni detalji kuhinjskog dizajna djeluju previše očigledno i privlače našu pažnju automatski ...

SAVJETI ZA PRAKTIČNO PAKIRANJE

SAVJETI ZA PRAKTIČNO PAKIRANJE

Pripremu za putovanje nerijetko prate glavobolja i stress izazvani nedoumicama u vezi s pakiranjem...

KAKO KAMUFLIRATI KLIMA UREĐAJ SA STILOM

KAKO KAMUFLIRATI KLIMA UREĐAJ SA STILOM

Koliko god nam bili od pomoći u životu, moramo se suočiti s činjenicom - nema ništa lijepo u interijernim jedinicama klima uređaja ...

INTERESANTNA RJEŠENJA ZA MALE STANOVE

INTERESANTNA RJEŠENJA ZA MALE STANOVE

Ukoliko živite u malom stanu, onda definitivno znate da je dostupan prostor luksuz koji ne posjeduje svako ...

X