SAVJETI

INTERIJER KAO S NASLOVNICA

za ukrašavanje-interijer nalik-najljepša-kuće-socijalno-mreza.jpg

 

Dizajn i uređenje interijera koji je jednako lijep kao i domovi koje vidimo na društvenim medijima, posebno na Facebooku i Instagramu, vrlo je izazovan zadatak.

Ovdje se ne radi samo o tome da interijer vašeg doma izgleda prekrasno, već u njegovom izgledu i mogućnosti da ga pravilno fotografirate.

S tim u vezi, ako želite da vaš dom bude više instagramski, pridržavajte se sljedećih jednostavnih pravila:

Vaša osobna galerija

Zidna galerija savršen je način da svojim sljedbenicima pokažete svoj osobni stil. Ovaj zidni dizajn pružit će vam priliku da ga svaki drugi dan ukrašavate na različite načine i mijenjate ovisno o tome kako se osjećate i kako ste raspoloženi, a odlično je mjesto i za samostalno fotografiranje.

Prirodno osvjetljenje

Prirodno osvjetljenje je najbolja vrsta rasvjete za fotografiranje. U slučaju da nemate dovoljno prirodnog svjetla, nema potrebe očajavati! Ovo će biti još jedan sjajan način da pokažete svoje vještine ukrašavanja, a unutrašnjost ukrasite zanimljivim žaruljama ili lampama.

Karakter

Ne pokušavajte ukrasti tuđe ideje i fotografije! Neka vaš dom predstavlja isključivo ono što volite i što vas zanima. Dosljedan sebi i svom stilu definitivno će vaš Facebook profil izdvojiti od mase drugih.

Biljke

Cvijeće je sjajan način ukrašavanja vašeg doma. Osim što pročišćava zrak i što je odličan ukras, cvijeće je vrlo fotogenično, tako da će vaš instagram profil biti lijep.

Udobnost

Neka vaš dom bude udoban i ugodan kako bi vaš suputnik maštao o uživanju u dnevnoj sobi ili kuhinji.

Manje je više

Minimalizam je također sjajno rješenje za uređenje interijera. Da biste postigli vizualno lijep dom, ponekad je bolje ne pretjerivati ​​s dodacima i detaljima, a držite se suštine.

S.B.

Foto: Decoholic.com

 
Pročitaj sljedeći tekst: PRAVILNA HIGIJENA DOMA
 
IDEJE ZA TRIJEM I TERASE

IDEJE ZA TRIJEM I TERASE

Je li vam dosadili duga i hladna zima i ne možete dočekati da svake večeri uživate u toplim proljetnim i ljetnim noćima dok ispijate ledeni čaj...

PRAVILNA HIGIJENA DOMA

PRAVILNA HIGIJENA DOMA

Corona virus uhvatio nas je sve nespremne, a sada se svi pitamo što učiniti kako bismo ostali zdravi. Osobito u ovom prijelaznom razdoblju...

ORGANIZIRAJTE URED KOD KUĆE

ORGANIZIRAJTE URED KOD KUĆE

Bez obzira želite li organizirati radni prostor ili napisati roman, mjesto za započinjanje novog posla i slično, dugujete sebi da stvarate u produktivnom prostoru...

PRIJEDLOZI ZA DEKORIRANJE POTKROVLJA

PRIJEDLOZI ZA DEKORIRANJE POTKROVLJA

Jedna od glavnih prednosti življenja potkrovlja je mir i tišina. Nema bučnih susjeda, nitko vam ne smeta, imate potpunu privatnost i slično.

KAKO NAPRAVIT TERARIJ

KAKO NAPRAVIT TERARIJ

Pretvorite staklenu vazu u veliku terarijumsku šumu, pomoću jednostavnih uputstava.

PRIJEDLOZI ZA UREĐENJE MALE KUPAONICE

PRIJEDLOZI ZA UREĐENJE MALE KUPAONICE

Male kupaonice jedan su od najvećih izazova prilikom uređenja doma.

PRIJEDLOZI ZA UREĐENJE SPAVAĆE SOBE

PRIJEDLOZI ZA UREĐENJE SPAVAĆE SOBE

Ako ste prvu polovicu siječnja proveli na zabavama i proslavama, a drugu vratili u svoju svakodnevnu rutinu, početak veljače je konačno pravo vrijeme...

DEKORACIJE ZA DAN ZALJUBLJENIH

DEKORACIJE ZA DAN ZALJUBLJENIH

Još od kraja 15. i početka 16. vijeka, oblik srca postao je sinonim za ljubav, i tom značenju je ostao dosledan i dan danas.

X