SAVJETI

DEKORACIJA MALOG TRIJEMA

DEKORACIJA MALOG TRIJEMA
DEKORACIJA MALOG TRIJEMA
DEKORACIJA MALOG TRIJEMA
DEKORACIJA MALOG TRIJEMA
DEKORACIJA MALOG TRIJEMA
DEKORACIJA MALOG TRIJEMA

Dekoracija prostora u kom živimo je zapravo težnja pojedinca da stvori prijatan ambijent za sebe i svoje ukućane.

Nove ideje su uvijek dobrodošle, jer nam daju priliku za barem malu promjenu, što može učiniti puno. Čak i najsitniji detalji, promjena boje ili raspored stvari u kući ili oko nje, prostor čini zanimljivijim. Imajući to u vidu, donosimo vam ovom prilikom zaista fantastične ideje za ukrašavanje vašeg malog prednjeg trijema.

Ako imate stvarno mali trijem i vrlo malo prostora za ukrašavanje, pitanje je kako obratiti pažnju na njega i kako ga ukrasiti? Koje je bolje odabrati, veće ili manje detalje? Svijetle boje ili blaža paleta? Nešto općenito što ne privlači toliko pažnje, ali ostaje primijećeno, ili nešto individualno, samo vama? Odgovori na ova i mnoga druga pitanja mogu se naći u tekstu koji slijedi.

Prije svega, glavna stvar koja je specifična za svaki trijem je odabir pravog zelenila. Vaše omiljene biljke, koje su vjerojatno prezimile u kući, imaju priliku ugledati svjetlost dana s postavom na trijemu. Također, posebno za tu priliku, možete kupiti neke primjerke po svom ukusu koji će dati osvježavajući pečat cijelom trijemu.

Međutim, ako imate vrlo mali prostor za smještaj biljaka, za ukrašavanje možete koristiti stolice, manje klupe ili police. Navedeni elementi mogu biti u stilu koji odgovara dizajnu vašeg trijema, ili čak i potpuno suprotno od njih. 

Ako cijelom trijemu želite dati rustikalni izgled, stare kante za zalijevanje, koje možete pretvoriti u saksije za cvijeće, dječje dotrajale gumene čizme, komadiće drva koje možete izdubiti i napraviti im cvjetni krevet, uvelike će vam pomoći. ukras. Osim toga, možete otići korak dalje i unijeti malo boje u svoje okruženje. Sve što vam dođe u ruke može se obojiti pastelnim bojama, što cijelom konceptu daje smireniji izgled. Ako odaberete bijelu, cijela će postavka izgledati elegantno i svježe. Tamnija fasada kuće prikladno će biti ukrašena svjetlijim trijemom, a malo tamniji ukras iste na bijeloj pozadini izgledat će vrlo zanimljivo.

Ne zaboravite da, pored ukrasnih biljaka, vaš trijem može biti obogaćen biljem. Svoje mjesto može pronaći u visećem obliku ili u posudama na zidu. Prostirke ili mali tepisi također su neizostavan dio dekora bilo kojeg lijepo uređenog trijema, pa morate obratiti pažnju i na njih. 

Budući da su pred vama mnogi lijepi dani, dajete priliku da na vrata svog doma objesite ručno izrađeni vijenac koji odgovara toj prigodi. U njemu se mogu naći livadno cvijeće, bobice, male grančice i sve ostalo što želite. A da se ne trebate zaustaviti na ovome, možete iz svojih starih okvira, ili na vaš zahtjev napravljeni od nule, napraviti staru poruku koju ćete objesiti na sredini vrata. Topla dobrodošlica je sigurno nešto što će obradovati vaše goste.

Ž.J.

Izvor: DigsDigs

 
Pročitaj sljedeći tekst: PRIJEDLOZI ZA MALE BALKONE
 
IDEJE ZA UREĐENJE HODNIKA

IDEJE ZA UREĐENJE HODNIKA

Hodnici su gotovo zadnji na popisu soba za uređenje modernog doma.

PRIJEDLOZI ZA DEKOR BAROVA U PODRUMU

PRIJEDLOZI ZA DEKOR BAROVA U PODRUMU

U vašoj kući postoji potpuno neiskorišten prostor u vidu podruma?

MJESTA ZA ČITANJE KNJIGE

MJESTA ZA ČITANJE KNJIGE

Obožavate dobra književna djela?

OBLOŽENI ZIDOVI KOJI PRIVLAČE PAŽNJU

OBLOŽENI ZIDOVI KOJI PRIVLAČE PAŽNJU

Kako unutrašnjost vašeg doma učiniti privlačnijom?

FUNKCIONALNA OSTAVA

FUNKCIONALNA OSTAVA

Pronalaženje funkcionalnosti u suvremenom domu imperativ je kojem težimo.

INTERESANTAN PROSTOR ZA VINSKE FLAŠE

INTERESANTAN PROSTOR ZA VINSKE FLAŠE

Skoro svako od nas voli da popije čašu dobrog vina uz ukusan ručak.

PRIJEDLOZI ZA MALE BALKONE

PRIJEDLOZI ZA MALE BALKONE

Život u urbanom okruženju često uključuje nedostatak prostora, odnosno nedostatak prostora u stanu u kojem živimo, da se riješimo svega što nam treba.

ODRŽAVANJE LAMINATA

ODRŽAVANJE LAMINATA

Ako je laminat vaš izbor za podove u vašem životnom ili radnom prostoru, napravili ste zaista dobar potez.

X