SAVJETI

ŠTAPIĆI ZA STVARANJE VAŠEG OSOBNOG DIZAJNA

TiKA štapići za stvaranje vašeg ličnog dizajna

TiKa oprema za stvaranje modularnog dizajna, predstavlja ozbiljno zabavne elemente koji vam mogu pomoći da vježbate osjećaj strukture, geometrije i estetike...

Kombinirani sa baznim, magnetnim kuglama, ovi štapići mogu biti pričvršćeni na interesantan način, omogućujući vam da kreirate test strukture, izgradite apstraktne skelete okvira, nosače za biljke, pa čak i apstraktno LED osvjetljenje.

Metalne kugle djeluju kao spojevi, dok TiKA štapići dolaze sa neodijumskim magnetnim umetcima u čitavoj dužini. Ovakav sistem omogućuje da TiKA elementi u sebi sadrže električne instalacije, a moguće mu je dodati i LED diode, radi pretvaranja interesantnih struktura u izvanrednu rasvjetu na lak način. TiKA dolazi u različitim formatima – regularnom građevinskom kompletu, setu za sadioce i paketu za stvaranje rasvjete.

Različite linije proizvoda iz kolekcije optimizirane su za podne i viseće kreacije, omogućujući stvaranje gotovo svega što poželite. Izgradnja TiKA struktura starta u njihovoj bazi, kojoj je moguće dodati metalne kugle radi spajanja. Nakon toga, možete startati sa uklapanjem magneta i drvenih štapića putem ovih kugličnih spojnica, a ime ovog sistema nosi ime po zvuku koji drvo stvara tokom uklapanja. Dodajte koliko god štapića da želite, testirajući integritet svog kreacije, postavljajući oniliko kugličnih spojeva koliko vam je potrebno.

TiKA štapići dizajnirani su kako bi trajali beskrajno. Svaki od njih kreiran je od brezovog drveta i dolazi sa moćnim neodimiumskim magnetima. Baze ovih sistema variraju prema izboru kompeleta. Regularna oprema omogućuje vam običnu drvenu bazu, dok set za stvaranje LED rasvjte dozali sa posebnim podlogama koje uključuju električne instalacije i osobni potenciometar, omogućujući vam da kreirate atmosferu i stvorite osobnu lampu, podešavajući intenzitet usporedo sa tim.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

 
 
SKANDINAVSKA KUĆICA U DVORIŠTU

SKANDINAVSKA KUĆICA U DVORIŠTU

Da li ste znali da na internetu možete kupiti montažnu kućicu koju za samo nekoliko sati možete sami montirati?

UNESITE PODVODNI SVIJET UZ OVAKVE SAKSIJE

UNESITE PODVODNI SVIJET UZ OVAKVE SAKSIJE

U posljednje vrijeme, viseće saksije su se pokazale kao popularne među ljubiteljima flore koji vole zabavu.

UKRAJINSKA USKRŠNJA JAJA

UKRAJINSKA USKRŠNJA JAJA

Uskrs je na pomolu, što za mnoge ljude znači samo jednu stvar - vrijeme je da se počnu ukrašavati jaja.

DEKORATIVAN USKRS U TEGLI

DEKORATIVAN USKRS U TEGLI

Postoji toliko mnogo načina na koje možete iskoristiti prazne tegle kako biste povodom predstojećih uskršnjih praznika obradovali najmlađe.

IDILA NA OTVORENOM

IDILA NA OTVORENOM

Prelijepa rustična kuća smještena je među brdima u dolini gornje Tevere, u centralnom sjevernom delu Apenina. Najbolji majstori na ovom području su uspjeli...

U INTERIJER UNESITE SKANDINAVIJU

U INTERIJER UNESITE SKANDINAVIJU

Želite da donesete malo skandinavskog dizajna u vaš dom, ali niste sigurni otkud počneti?

KUT JE VJEŠALICA KOJA ŠTEDI PROSTOR

KUT JE VJEŠALICA KOJA ŠTEDI PROSTOR

Uglovi su često samo gubljenje prostora u većini soba, što vas navodi da se zapitamo da li dizajnerima nedostaje prilika da popune taj prostor.

DEKORACIJA INTERIJERA ZA USKRS

DEKORACIJA INTERIJERA ZA USKRS

Uskrs je najradosniji kršćanski praznik, pa vas sigurno veseli sezonsko dekoriranje doma povodom ovog divnog praznika.

X