OSVJETLJENJE

NOVA ZVIJEZDA MONDENSKOG OTOKA - KARTELL LAMPA

Kartell lampa je nova zvezda mondenskog ostrva

Otok Capri je obavezna destinacija bez obzira da li ste ljubitelj mora ili pratite najnovije trendove u dizajnu i modi…

Capri redovno dočekuje turiste u izuzetnom okruženju, a ove godine mnogobrojnim prestižnim brendovima se pridružuje Kartell.

Bez sumnje puno šarma, otok Capri zauzima svoje mjesto kao jedna od najpoželjnijih destinacija na moru, pa nije slučajno da jedan od najboljih talijanskih brendova kada je dizajn u pitanju - Kartell, bira ovaj otok kao svoju najnoviju lokaciju u partnerstvu s Robertom Rusom.

Nekada kino, za poznatu lokaciju izabran je poznati butik Marconi. Sa verandom i pogledom koji oduzima dah nad najzanimljivijim pejzažima otoka, Marconi Outlet prodaje neke od najprestižnijih brendova visoke mode u okolini, stoga savršeno odgovara Kartell filozofiji.

Kartell, lampa Battery - dizajn Ferruccio Laviani

Prostor sa više brendova uključuje raznovrsne utjecaje, eksperimente stolovima i ekskluzivne kombinacije: na dva kata trgovine, Kartell novi proizvodi se prikazuju pored najnovijih trendova u savršeno izvedenoj kombinaciji dizajna i visoke mode, stvarajući spektakularne kombinacije stilova.

Pored toga, da bi se proslavilo prisustvo brenda na Capriju, kao i počast ljetnim danima, Kartell će svake subote biti domaćin Kartell noći: legendarna Battery wi - fi lampa dizajn Ferruccio Laviani zauzima i bit će centralno mjesto osvjetljavajući evokativne površine otoka, počevši od kultnog gradskog trga. Osim toga, to je savršen način da uživate u čarobnom zalasku sunca iznad Napuljskog zalijeva i pijuckate Capri koktel pod zvjezdanim nebom.

N.V.T.

Izvor Design Best

Foto Kartell

 
Pročitaj sljedeći tekst: EAT & SPEAK KRASI VIBIA RASVJETA
 
LAMPA INSPIRIRANA CVIJETOM DAHLIA

LAMPA INSPIRIRANA CVIJETOM DAHLIA

Fantastična Dahlia je lmapa koja je inspirirana geometrijskim oblikom cvijeta Dalija, čije latice imaju tendenciju da se spiralno šire iz središta cvijeta.

MODULARNI SVJETLEĆI PARAVANI

MODULARNI SVJETLEĆI PARAVANI

Modularni dizajn rasvjete Lake + Wells sastoji se od preciznog aluminija i ručno poliranog kristala koji se spajaju i stvaraju bilo kakvu vrstu svjetlosne strukture.

RASVJETA INSPIRIRANA KUPOLOM BAZILIKE SVETOG PETRA U RIMU

RASVJETA INSPIRIRANA KUPOLOM BAZILIKE SVETOG PETRA U RIMU

Talijanski dizajnerski studio AMeBE dizajnirao je prelijepi luster za brend Seletti.

SVJETILJKA OD DRVA U OBLIKU KITA

SVJETILJKA OD DRVA U OBLIKU KITA

Ruski dizajner Aleksandar Golikov stvorio je ovu simpatičnu drvenu kit lampu za vlasnike modernih kuća.

LAMPA INSPIRIRANA PLANETOM SATURN

LAMPA INSPIRIRANA PLANETOM SATURN

Inspiriran planetom Saturn, dizajner Filipo Mambreti kreirao je kolekciju rasvjete Saturno za Morosini.

GRETU PREDSTAVLJA MARION

GRETU PREDSTAVLJA MARION

GRETA je kolekcija rasvjete od mesinganih konstrukcija i keramičkih elemenata.

RASVJETNI SISTEM ZA TIŠINU

RASVJETNI SISTEM ZA TIŠINU

Ponekad možda niste svjesni činjenice da loša kvaliteta akustike i osvjetljenja u kancelariji negativno utijče na vaš svakodnevni život.

EAT & SPEAK  KRASI VIBIA RASVJETA

EAT & SPEAK KRASI VIBIA RASVJETA

Eat & Speak, je mjesto za diskonekciju od stvarnosti i razgovor, uživanje u obroku u okruženju inspiriranom oblicima srednjeg vijeka i kontrastnim metalnim...

X