NAMJEŠTAJ

ZERO KOLEKCIJA FORMITALIE

nova-zero-kolekcija-formitalie.jpg

 

Formitalia, u bliskoj suradnji sa Studiom Marco Piva, predstavlja ZERO kolekciju od Tonina Lamborghina Case.

Ova suradnja nadahnuta je važnim projektom Tonino Lamborghini Tower u Kini, a ima za cilj opisati i predstaviti nove scenarije i nove vizije za kućanstvo i sve prostore.

U oba slučaja cilj je stvaranje predmete snažne, ali istovremeno bitne i elegantne slike.

ZERO kolekcija, koju u potpunosti proizvodi i distribuira Formitalia, ima zadatak ponuditi niz namještaja koji se mogu međusobno kompatibilno pružiti rješenje za opremanje svakog doma, hotela, restorana i sličnih mjesta.

Posebna pažnja posvećena je materijalima u kombinaciji metala i kože.

Frame

Sustav Frame sastoji se od fotelje, kauča i stola. Formalni aspekt, karakteriziran strogim linijama, pogodan je za uživanje i opuštanje zahvaljujući udobnim jastucima u tri različite veličine, koji transformiraju cijeli namještaj.

Kube

Zbirka stolova KUBE temelji se na strukturalnom i komponentnom elementu koji je krajnje jednostavan. Dolazi u nekoliko različitih oblika i veličina.

Round

Kolekcija ROUND sastoji se od stolica, malih naslonjača i fotelje Lounge. Karakteriziraju ih glatke linije i materijali, koji pružaju opuštajuće trenutke.

 
Pročitaj sljedeći tekst: KOLEKCIJA ASTON MARTIN
 
MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

Savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom osigurao je Ethimo sa svojom novom kolekcijom. Inovativni je izgled ljetne rezidencije...

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

De Castelli je dosljedan svojoj odluci da ponovo osigura posebno mjesto za metal kao materijal u unutarnjem dizajnu. Ali na takav način da bi to bila originalna...

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

Ako se prisjetite devedeseth godina, sigurno će vam na pamet pasti oni plafonski lusteri u vidu ventilatora, koji su bili prisutni skoro u svakom domu.

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

Bios Antibakterijska je linija porculanskih pločica koja uništava čak 99,9% bakterija prisutnih u zraku. Osobito prije početka proljeća...

KOLEKCIJA ASTON MARTIN

KOLEKCIJA ASTON MARTIN

Formitalia još jednom interpretira dizajn koji je stvorio Aston Martin kako bi stvorio novu, jedinstvenu i suvremenu kolekciju za svaki dom.

KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA

KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA

Proljeće je na pomolu, kao i želja da što više vremena provedemo vani. Pedali proizvodi su izvrsno rješenje za uživanje na otvorenom....

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

Ništa neće upotpuniti unutrašnjost dnevnog boravka poput drvenog stola.

KUTNE POLICE KAO BALANS FUNKCIJE I STILA

KUTNE POLICE KAO BALANS FUNKCIJE I STILA

Kutne police su jednostavan način za maksimiziranje vašeg prostora.

X