NAMJEŠTAJ

TRENUTAK ZA SREĐIVANJE I IZBOR ORMARA

fotografija 3.jpg

 

Prijelaz iz sezone u sezonu zahtijeva da budemo vrlo praktični i da ormar složimo i uredimo na najbolji mogući način kako bismo sve uklopili u postojeće ormare u našem domu.

A da li je taj ormar još uvijek prikladan, vidjet ćemo kad ga počnemo razvrstavati. Možda će nam trebati novi ormar, možda još jedan manji pored već postojećeg, dodatni komoda može biti rješenje ili možda noćni ormarić za manje stvari. Ovisno o prostoru i našim trenutnim potrebama, savjeti dizajnera interijera Forma Ideale mogu nam pomoći odabrati pravi komad namještaja, ormar različitih dimenzija, sa ili bez ogledala.

Kada je riječ o manjem prostoru, ormar PRESTO S2D pružit će potrebnu vidljivost, dok će   ormar ASTOR 4K2O  biti rješenje koje se savršeno uklapa u srednje ili veće prostorije. Njegov upotrebljivi prostor podijeljen je na dio s policama na jednoj strani, a dio s ormarom s druge strane, tako da se može pravilno koristiti i uvijek održavati uredno. Ogledala, koja su dio ove garderobe, daju dodatni učinak vizualnom uvećanju prostora, a također su omiljeni segment interijera spavaće sobe u ritualima odabira odjeće, posebno za dame.

Za spavaće sobe koje imaju uski prolaz između kreveta i prostora predviđenog za ormar, ormar s kliznim mehanizmom za otvaranje je savršeno rješenje. PICTOR ormar  idealna je kombinacija bijelog i hrastovog dekora, s bočnim policama ormara i ormarom u sredini. Mogućnost ugradnje dodatne LED rasvjete može pridonijeti toploj atmosferi spavaćih soba spavaonice.

Dizajneri Forma Ideale posebnu pozornost posvećuju velikim sobama koje traže ugodna rješenja, pa preporučuju  ormar KARL 5K1O , čiji je unutrašnjost vrlo funkcionalna zahvaljujući dobro pozicioniranom prostoru za police i ormarima. Ovaj model garderobe mogu se po želji dopuniti policama, što je često san svakog od nas kada želimo svoje ormare održati transparentnima. Uz ovakav ormar, ako prostorne mogućnosti to dopuštaju, komoda s KARL 3K4F može se izvrsno uklopiti  .

Prema dizajnerima Forma Ideale, svakom domu su potrebne ladice s ladicama, kao vrlo funkcionalni komadi namještaja, koji mogu stajati sami, ali i kombinirati se s ormarima. Komoda ETNA 4F  za elegantno, ali elegantno i jednostavnije okruženje ili  komoda ROYAL KS5 za rustikalnije ili boho spavaće sobe idealne su za spremanje manjih komada garderobe, ručnika ili posteljine, kao i raznih dodataka koji traže svoje mjesto u životnom prostoru i žene i muškarci. Također, noćni ormarić ASTOR NO1F može se lako uklopiti u različita okruženja i služiti za odlaganje knjiga, noćnih svjetiljki, nakita i drugih sitnica.

Konačno, ambijent uvijek možete osvježiti dodavanjem ukrasnih jastučića veselih boja i ispisa, pogodnih biljaka za spavanje. I naravno, ne zaboravite svakodnevno disati svježi zrak uz redovitu ventilaciju.

 
Pročitaj sljedeći tekst: ČIŠĆENJE TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA
 
NAMJEŠTAJ KOJI SE MODULIRA

NAMJEŠTAJ KOJI SE MODULIRA

U nastojanju da smanji potrošačke navike i očuva naše prirodne resurse...

TAPECIRANI NAMJEŠTAJ ZA ŽIVOPISAN UTISAK

TAPECIRANI NAMJEŠTAJ ZA ŽIVOPISAN UTISAK

Trend kombiniranja i slaganja namještaja u modernom domu primjećen je gotovo svugdje.

IZUZETNO UDOBNE FOTELJE ZA ČITANJE

IZUZETNO UDOBNE FOTELJE ZA ČITANJE

Od svega više volite društvo dobre knjige?

DOM ULJEPŠAJTE VUNOM

DOM ULJEPŠAJTE VUNOM

Moderan dizajn namještaja može nam ponuditi ogromnu količinu.

INTERESANTNE BARSKE STOLICE

INTERESANTNE BARSKE STOLICE

Kuhinje predstavljaju mjesta koja najčešće posjećujemo u našem domu, pa su nam stoga omiljeni prostori za ukrašavanje i ukrašavanje.

STARINSKI KOMADI U SUVREMENOM INTERIJERU

STARINSKI KOMADI U SUVREMENOM INTERIJERU

Moderno doba donijelo je sa sobom brojne promjene u dizajnu suvremenog prostora.

ČIŠĆENJE TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA

ČIŠĆENJE TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA

Tapecirani namještaj jedan je od najpopularnijih namještaja koji ispunjava suvremeni dom.

MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

Savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom osigurao je Ethimo sa svojom novom kolekcijom. Inovativni je izgled ljetne rezidencije...

X