NAMJEŠTAJ

STOLICE ZA VAŠ VRT ILI TERASU

Šik stolice za vaš vrt ili terasu

Nakon međunarodnog uspjeha kolekcije Cliff, koju je osmislio Ludovica + Roberto Palomba, za kompaniju Talenti, vodeća svjetska kompanija u proizvodnji garnitura za sjedenje, nastavlja suradnju sa poznatim dizajnerskim parom, predstavljajući novu ikoničnu kolekciju: Panama.

"Nova kolekcija Panama koju smo dizajnirali za Talenti karakterizirjau široki isprepleteni oblici koji stvaraju sjenke palmi koje pokreće morski povjetarac.

Naročito, organski profil ležaljke podsjeća na kamenje uglačano vodom, kolekcija se odnosi na prirodne linije “, kažu Ludovica + Roberto Palomba. Ovu i mnoge druge inovacije predstavit će Talenti povodom 58. izdanja Milanske nedelje dizajna, koja će se održati od 9. do 14. travnja 2019. godine.

N.V.T.

 
Pročitaj sljedeći tekst: NAMJEŠTAJ OD TEKSASA IZGLEDA KAO MRAMOR
 
KOLEKCIJA NAMJEŠTAJA  - THINNESS

KOLEKCIJA NAMJEŠTAJA - THINNESS

U kolekciji Thinness, 06D Atelier istražuje i mijenja odnose između objekata, okoline i ljudi eksperimentirajući sa materijalima, oblicima i funkcionalnostima.

INOVATIVAN NAMJEŠTAJ OD RECIKLIRANIH BICIKLI

INOVATIVAN NAMJEŠTAJ OD RECIKLIRANIH BICIKLI

Kompanije za iznajmljivanje bicikala veoma su prisutne u ​​Kini, ali ovaj trend je donio i problem zbrinjavanja starih, pokvarenih bicikala.

ŽARDINJERA I STOL U JEDNOM

ŽARDINJERA I STOL U JEDNOM

Unesite prirodnu vibraciju u vaš dom ili kancelariju pomoću Blooming stolova.

VOLT STOLICU PREDSTAVLJA OKHA

VOLT STOLICU PREDSTAVLJA OKHA

Važnost stolice ogleda se u činjenici da je raznolikost stolica koje su u ponudi na tržištu, veća nego za bilo koji drugi predmet pokućstva.

NAMJEŠTAJ U CENTRU PAŽNJE

NAMJEŠTAJ U CENTRU PAŽNJE

Uređenje doma danas može da predstavlja pravu obiteljsku razonodu ako se vodite savjetima dizajnera interijera poput onih iz Forma Ideale koji uvijek imaju...

ZANIMLJIV STOL KOJI SJEDINJUJE DIZAJN I PSIHOLOGIJU

ZANIMLJIV STOL KOJI SJEDINJUJE DIZAJN I PSIHOLOGIJU

Novi projekt Fletcher Eshbaugh za 1.Studio, je Codependent, stol koji objedinjuje dizajn i psihologiju.

NAMJEŠTAJ "LOVESEAT"

NAMJEŠTAJ "LOVESEAT"

“Loveseats” su dizajnirani da smjeste udobno dvije osobe, a zbog svoje male veličine, obično se koriste kao samostalni namještaj u manjim prostorijama.

INTERESANTAN MIKS KLASIKE I AVANGARDE

INTERESANTAN MIKS KLASIKE I AVANGARDE

Capdell Nix stolica objedinjuje klasični dizajn sa avangardom.

X