NAMJEŠTAJ

STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA

STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA
STOL AREE DIZAJNERA VEDRANA ERCEGA

Proizvodu obrta Namještaj Armarion i dizajnera Vedrana Ercega lokalna zajednica može pomoći u nastojanju da postane jedan od dobitnika koji će osvojiti ukupan iznos donacije godine od 300.000 kuna unutar Natječaja ZABA Donacije – Moj motiv 2.0.. Lokalno stanovništvo može značajno doprinijeti glasovanjem putem Natječaja ZABA Donacije – Moj motiv 2.0. na društvenoj mreži Facebook.

Obrt Namještaj Armarion i dizajner Vedran Erceg sa svojim proizvodom, stolom Aree, natječu se s ostalim proizvodima hrvatskih obrtnika i dizajnera za dodjelu jednog od pobjedničkih iznosa donacije Zagrebačke banke putem Natječaja ZABA Donacije – Moj motiv 2.0.. Svi korisnici Facebook društvene mreže mogu doprinijeti pobjedi svog omiljenog proizvoda, glasovanjem za isti putem Natječaja ZABA Donacije – Moj motiv 2.0. na Facebook platformi.

Natječaj za dodjelu donacije Zagrebačke banke Moj motiv 2.0. osmišljen je da nagradi najbolje među 10 proizvoda hrvatskih obrtnika i dizajnera koji se nalaze u finalistima Natječaja, te koji posredno ili neposredno utječu na poboljšanje kvalitete života društvene zajednice, promoviraju znanje i vještine tradicijskog obrtništva, vrijednog hrvatskog kulturnog nasljeđa te spajaju tradiciju i moderan način života, s ukupnim iznosom donacije od 300.000,00 kuna. Navedeni proizvodi bit će predstavljeni na stranici natječaja ZABA Donacije – Moj motiv 2.0. na društvenoj mreži Facebook. Svi korisnici Facebooka će imati prilike glasovima podržati željene proizvode i time odlučivati o trima pobjedničkim proizvodima obrtnika i dizajnera, prema najvećem broju glasova Facebook korisnika: 100.000,00 kuna za prvonagrađeni, 85.000,00 kuna za drugonagrađeni i 65.000,00 kuna za trećenagrađeni proizvod. Četvrti pobjednički proizvod odabrat će Komislija Natječaja te će mu biti dodijeljeno 50.000,00 kuna. Također, Zagrebačka banka nagradit će 5.000---og i 10.000---og korisnika po redu koji su dodijelili svoj glas bilo kojem proizvodu unutar natječajne aplikacije.

 

O proizvodu

Stol Aree stremi obogaćivanju kulturne baštine naše zajednice i njegovanju domaće proizvodnje. Dodijeljena donacija bi pružila nevjerojatnu priliku za daljni razvoj, usavršavanje i tržišni plasman.

Prototip stola u potpunosti je izveden ručno, čime su predstavljene stolarove virtuozne vještine rada u drvu. Profinjenom formom i odabirom vrhunskih materijala, masivnog drva i umjetnog kamena Kerrocka, osigurane su konstruktivne kvalitete i vizualna privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Stol Aree (obrt Namještaj Armarion, dizajner Vedran Erceg) se za donaciju Zagrebačke banke natječe s devet proizvoda hrvatskih obrtnika i dizajnera na području Republike Hrvatske. Uz pomoć naših pristalica, svih uključenih u razvoj proizvoda, fanova i lokalnog stanovništva, Aree je dobio priliku osvojiti prijeko potrebna sredstva za daljni razvoj, usavršavanje i tržišni plasman.

 

O nositeljima proizvoda

Dizajner Vedran Erceg (24) iz Krapine i obrtnik Timo Škrlec (25) iz Marije Bistrice započeli su suranju prije dvije godine, a svoj najveći zajednički uspjeh postigli su upravo projektom stola Aree kojim su se plasirali u finale ovog značajnog natječaja.

Vedran je student završne godine diplomskog studija na Studiju dizajna u Zagrebu koji je prošle godine osvojio prvu nagradu na natječaju „Na mladima dizajn ostaje“, a Timo je stolar koji je nastavio dugogodišnju obiteljsku tradiciju pokretanjem već uspješnog vlastitog obrta „Namještaj Armarion“.

 

Kako možete pomoći?

Stolu Aree i obrtu Namještaj Armarion možete pomoći da postane jedan od dobitnika koji će osvojiti ukupan iznos donacije od 300.000 kuna pristupom aplikaciji Natječaja ZABA Donacije – Moj motiv 2.0. http://apps.facebook.com/zabamojmotiv te glasovanjem za proizvod čime sudjelujete u odlučivanju pobjedničkih proizvoda, odnosno dodjeli pobjedničkih iznosa donacije.

Za dodatna pitanja o stolu Aree, obrtu Namještaj Armarion i dizajneru Vedranu Ercegu, molimo obratite se na erceg.vedran@gmail.com ili nazovite na broj 091 165 02 26, Erceg Vedran

 

O Natječaju ZABA Donacije – Moj motiv 2.0.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg odabira najboljih obrtničkih proizvoda u sklopunatječaja „Moj motiv“, Hrvatska obrtnička komora i Zagrebačka banka i ove godine doniraju hrvatske obrtnike i dizajnere. Natječaj za dodjelu donacije „Moj motiv 2.0.“ namijenjen je hrvatskim obrtnicima za realizaciju projekata u kojima su uspješno spojeni tradicionalna obrtnička proizvodnja i suvremeni dizajn. Najuspješnijih deset proizvoda odabrat će stručna Komisija te će ući u drugi krug natječaja u kojem će za njih javnost moći glasati na društvenoj mreži Facebook.

Donacije za tri najbolja projektna prijedloga iznose 100.000 kuna za prvonagrađeni, 85.000 kuna za drugonagrađeni i 65.000 kuna za trećenagrađeni prijedlog. Također, Komisija će najboljem projektnom prijedlogu po svojem izboru dodijeliti 50.000 kuna posebne nagrade, a dobitnik će biti objavljen po završetku glasovanja na Facebooku, odnosno u trenutku kad budu poznati dobitnici prvih triju donacija. Natječaj je raspisan u tri kategorije --- Dom i prostor, Odjeća, obuća i nakit te Poslovna oprema i darovi.

 
Pročitaj sljedeći tekst: ŠATOR - KREVET ZA DJECU
 
NAMJEŠTAJ INSPIRIRAN MORSKIM DUBINAMA

NAMJEŠTAJ INSPIRIRAN MORSKIM DUBINAMA

Ako ovog ljeta osjećate nostalgiju o moru i ako sve što mislite o morskom zagrljaju, imamo nešto posebno za vas.

NAMJEŠTAJ KOJI NE POZNAJE GRANICE

NAMJEŠTAJ KOJI NE POZNAJE GRANICE

Kao što je Kevin Kelly, osnivač Wired Magazina, jednom istaknuo - Internet je stroj za kopiranje.

NAMJEŠTAJ KOJI PRKOSI KLASICI

NAMJEŠTAJ KOJI PRKOSI KLASICI

Zanimljivi komadi namještaja koji svojom estetikom prkose klasiku, zauvijek će ostati upamćeni ...

NAMJEŠTAJ KOJI KOMBINIRA JAPANSKU I TALIJANSKU ESTETIKU

NAMJEŠTAJ KOJI KOMBINIRA JAPANSKU I TALIJANSKU ESTETIKU

Svjetski poznati brendovi De Padova i Time & Style osigurali su mjesto u dizajnu i proizvodnji namještaja.

STOL ZA KAVU ELYTRA

STOL ZA KAVU ELYTRA

Kada vam je potrebna inspiracija, priroda vam može podariti toliko toga.

LAMPE I NAMJEŠTAJ INSPIRIRANE VATRENOM STIHIJOM

LAMPE I NAMJEŠTAJ INSPIRIRANE VATRENOM STIHIJOM

Predstavljamo vam vrhunsku Alquimia kolekciju.

NJEŽAN ZAGRLJAJ UZ FOTELJU

NJEŽAN ZAGRLJAJ UZ FOTELJU

Da li ste ikad čeznuli za suptilnim zagrljajem?

RAD UZ TETRIS STOLOVE

RAD UZ TETRIS STOLOVE

Inovacije u području dizajna uredskog namještaja uvijek su poželjne.

X