NAMJEŠTAJ

MULTIFUNKCIONALNA SOFA ZA GLEDANJE UTAKMICA

Maracana je multifunkcionalna sofa za gledanje utakmica

Da li ste ikada poželjeli da kreirate svoju sportsku tribinu kod kuće gdje ćete u društvu prijatelja gledati omiljenu nogometnu utakmicu ili teniski meč?

Ovaj jedinstveni kauč može pretvoriti vašu dnevnu sobu u mini verziju Wimbeldona ili Nou Campa. Talijanski dizajner predmeta za dom Emanuele Magini kreirao je pravi obiteljskikauč na kojem svako može, dok gleda omiljeni sportski događaj, uživati kao na stadionu.

Kauč je nazvan po poznatom brazilskom sportskom stadionu Maracana, a baziran je na tri nivoa, što mu daje izgled malog amfiteatra za vaš dom. Kauč se može uklopiti u većinu dnevnih soba i savršen je za one koji vole gledati velike utakmice ili organiziraju filmske večeri za obitelj i prijatelje.

Pored tri nivoa sjedišta, ovaj upečatljiv kauč se može transformirati u funkcionalan i super zabavan krevet. Zabavni kauč je savršen dodatak svakom domu koji želi dodati jedinstven kauč koji zadovoljava velike grupe prijatelja ili velike obitelji. Kauč je trenutno u ponudi samo kao prototip i za njega još uvijek nije formirana cijena.

N.V.T.

Izvor Design Boom

 
Pročitaj sljedeći tekst: ŽIVOPISNA KOLEKCIJA ZA EKSTERIJERE
 
KOLEKCIJE ZA VAŠE KUPAONICE

KOLEKCIJE ZA VAŠE KUPAONICE

Opale i Vitreo su dvije nove kolekcije umivaonika kroz koje antoniolupi nastavlja sa svojim istraživanjima, koja su otpočela kolekcijom Albume…

LEGENDARNA FOTELJA KOJA NASTAVLJA DA ŽIVI

LEGENDARNA FOTELJA KOJA NASTAVLJA DA ŽIVI

Legenda među ikonama, Up fotelja s potpisom B&B Italia je jedna od najpoznatijih komada na međunarodnoj sceni dizajna.

SOFA INSPIRIRANA DRVENIM BRODSKIM TRUPOM

SOFA INSPIRIRANA DRVENIM BRODSKIM TRUPOM

Sofa pod nazivom "E la nave va" (Brod ide) je novi komad namještaja s potpisom Alias, a insprirana je strukturom drvenog brodskog trupa.

DJEČJI KREVET KOJI ŠTEDI PROSTOR

DJEČJI KREVET KOJI ŠTEDI PROSTOR

Da li se i vaša djeca stalno svađaju jer nemaju dovoljno prostora? Moraju li dijeliti istu sobu i nemaju dovoljno prostora da skladište svoje stvari?

ČISTA AVANGARDA

ČISTA AVANGARDA

Zahvaljujući inovativnoj upotrebi materijala, Time, nova fotelja koju je dizajnirao Alfredo Haberli za Alias, krši sva pravila.

U ČAST 90-TIMA, ZLATNOM LAMEU I MAJAMIJU

U ČAST 90-TIMA, ZLATNOM LAMEU I MAJAMIJU

Nekadašnji dom slavnog kreatora Gianija Versacea u Via Gesu u Milanu, postao je ekskluzivni set za predstavljanje nove Versace Home kolekcije...

ŽIVOPISNA KOLEKCIJA ZA EKSTERIJERE

ŽIVOPISNA KOLEKCIJA ZA EKSTERIJERE

Ove godine, tokom sajma Salone del Mobile 2019, Marni je odao počast Mjesecu kroz Marni Moon Walk kolekciju.

DNEVNI BORAVAK U VISOKOM SJAJU

DNEVNI BORAVAK U VISOKOM SJAJU

Kada je u pitanju opremanje dnevne sobe ideje su beskrajne, a kriteriji su najrazličitiji i ovise od samog prostora, njegove upotrebne vrijednosti, količine svjetlosti

X