NAMJEŠTAJ

MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

ethimo-predstavlja-moderne-variation-letnjikovca.jpg

 

Savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom osigurao je Ethimo sa svojom novom kolekcijom. Inovativni je izgled ljetne rezidencije, što je izvrsna ravnoteža između vanjskog i interijera.

Nazvana Eivissa , što je zapravo katalonsko ime za Ibizu, ova ljetna kuća djelo je kreativnih dizajnera, oni pružaju savršeno mjesto za opuštanje, a zahvaljujući izgledu sigurno ćete se osjećati kao da ste na španjolskom otoku.

Svojom strukturom zasigurno ne podsjeća na dizajn ljetne kuće na koju ste navikli, što ga čini izvrsnim i inovativnim detaljem za vaše dvorište. Također privlači poglede svojom zanimljivom strukturom, koja se sastoji od drvenih stupova i dasaka koji se lako sastavljaju i stiliziraju po želji.

Pogotovo prije početka proljeća i dolaska boljeg vremena i toplijih dana, kako biste u potpunosti uživali na otvorenom, trebat će vam jedna takva ljetna kuća.

 
 
UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

De Castelli je dosljedan svojoj odluci da ponovo osigura posebno mjesto za metal kao materijal u unutarnjem dizajnu. Ali na takav način da bi to bila originalna...

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

Ako se prisjetite devedeseth godina, sigurno će vam na pamet pasti oni plafonski lusteri u vidu ventilatora, koji su bili prisutni skoro u svakom domu.

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

Bios Antibakterijska je linija porculanskih pločica koja uništava čak 99,9% bakterija prisutnih u zraku. Osobito prije početka proljeća...

ZERO KOLEKCIJA FORMITALIE

ZERO KOLEKCIJA FORMITALIE

Formitalia, u bliskoj suradnji sa Studiom Marco Piva, predstavlja ZERO kolekciju od Tonina Lamborghina Case.

KOLEKCIJA ASTON MARTIN

KOLEKCIJA ASTON MARTIN

Formitalia još jednom interpretira dizajn koji je stvorio Aston Martin kako bi stvorio novu, jedinstvenu i suvremenu kolekciju za svaki dom.

KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA

KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA

Proljeće je na pomolu, kao i želja da što više vremena provedemo vani. Pedali proizvodi su izvrsno rješenje za uživanje na otvorenom....

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

Ništa neće upotpuniti unutrašnjost dnevnog boravka poput drvenog stola.

KUTNE POLICE KAO BALANS FUNKCIJE I STILA

KUTNE POLICE KAO BALANS FUNKCIJE I STILA

Kutne police su jednostavan način za maksimiziranje vašeg prostora.

X