NAMJEŠTAJ

KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA

pedrali-kolekcija-namestaja.jpg

 

Proljeće je na pomolu, kao i želja da što više vremena provedemo vani. Pedali proizvodi su izvrsno rješenje za uživanje na otvorenom. Namještaj se proizvodi u Italiji, a dizajniran je tako da upotpuni i uklopi bilo koji vanjski izgled.

Pedralni namještaj odabran je za ugodne i opuštajuće otvorene prostore. Enigma Suites na Santoriniju mjesto je čarobne atmosfere s koje se pruža veličanstven pogled na grčki zalazak sunca. Kafić Plage la Mandala u Cannesu savršeno je mjesto za druženje s prijateljima u slikovitom okružju mora. Tribeca stolice, prepoznatljive po svojim ljetnim značajkama, uklapaju se u ova dva sugestivna konteksta.

Za Caffe del Colleoni, smješten u središtu Bergama, zajedno s kolekcijom Tribeca, odabrano je stotinu Elliota Patricka Jouina. Dizajniran za unutarnju i vanjsku upotrebu, zahvaljujući specifičnim finišama i svijetlim bojama, ovaj stol može se uklopiti u različita okruženja.

Na terasi Palace Pascaraimondo Suite Terrace možete pijuckati aperitiv uživajući u zalasku sunca nad gradskim krovovima udobno sjedeći na foteljama Remind, koje je dizajnirao Eugeni Kuitllet. Remind se svojom funkcionalnošću, svestranošću i univerzalnim dizajnom prilagođava svakom stilu i svakom prostoru.

Reva je kolekcija koju je dizajnirao Patrick Jouin odabran da stvori ugodan i opuštajući kutak na otvorenom u restoranu Philiaz. Kako bi osvijetlili proljetne noći, Pedrali predlaže Giravolt, bežičnu svjetiljku suvremenog dizajna. Giravolta je inspiriran izgledom fenjera što atmosferu čini zaista čarobnom.

 
Pročitaj sljedeći tekst: STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU
 
MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

Savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom osigurao je Ethimo sa svojom novom kolekcijom. Inovativni je izgled ljetne rezidencije...

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

De Castelli je dosljedan svojoj odluci da ponovo osigura posebno mjesto za metal kao materijal u unutarnjem dizajnu. Ali na takav način da bi to bila originalna...

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

Ako se prisjetite devedeseth godina, sigurno će vam na pamet pasti oni plafonski lusteri u vidu ventilatora, koji su bili prisutni skoro u svakom domu.

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

Bios Antibakterijska je linija porculanskih pločica koja uništava čak 99,9% bakterija prisutnih u zraku. Osobito prije početka proljeća...

ZERO KOLEKCIJA FORMITALIE

ZERO KOLEKCIJA FORMITALIE

Formitalia, u bliskoj suradnji sa Studiom Marco Piva, predstavlja ZERO kolekciju od Tonina Lamborghina Case.

KOLEKCIJA ASTON MARTIN

KOLEKCIJA ASTON MARTIN

Formitalia još jednom interpretira dizajn koji je stvorio Aston Martin kako bi stvorio novu, jedinstvenu i suvremenu kolekciju za svaki dom.

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

Ništa neće upotpuniti unutrašnjost dnevnog boravka poput drvenog stola.

KUTNE POLICE KAO BALANS FUNKCIJE I STILA

KUTNE POLICE KAO BALANS FUNKCIJE I STILA

Kutne police su jednostavan način za maksimiziranje vašeg prostora.

X