NAMJEŠTAJ

KOLEKCIJA ASTON MARTIN

aston-martin-predstavlja-novu-kolekciju.jpg

 

Formitalia još jednom interpretira dizajn koji je stvorio Aston Martin kako bi stvorio novu, jedinstvenu i suvremenu kolekciju za svaki dom.

Formitalia na Salone del Mobile 2020 predstavlja novu kolekciju namještaja koja je rezultat suradnje s luksuznom markom automobila Aston Martin.

Čvrsto partnerstvo dviju marki omogućilo je stvaranje nove, jedinstvene, suvremene i bezvremenske kolekcije namještaja koja reproducira tradiciju i umijeće sportskih automobila Aston Martin.

Ove godine najnoviji predmeti usredotočeni su na boju: detalji svijetlih nijansi pomiješani su s drvenim i metalnim materijalima, kao i prirodnim kamenjem veličanstvene elegancije, stvarajući ekskluzivne predmete koji se također savršeno slažu.

Kompletna besprijekorna kolekcija rađena je u Italiji.

SOFA V215

Kad detalji postanu važni ... Elegantno asimetričan, novi kauč V215 Aston Martin privlači, ne samo elegancijom svog dizajna, već i izborom različitih materijala koji se vješto slažu, koji mogu prenijeti vrijednost suvremenog i bezvremenskog luksuza.

STRANICA V268

Drvo, mramor, metal, koža ... Novi TV V268 namještaj Aston Martina stvara jedinstvene kombinacije po kojima se izvrsni materijal ističe uz sposobnost vještog kombiniranja elemenata čija je priroda toliko različita.

ARMCHAIR V221

Klasični dizajn ukrašen originalnim detaljima: mala fotelja V221 Aston Martin koja svira ujedno metal koji je istovremeno uglađen i elegantan, a koji se strojno obrađuje, savija i rasteže sve dok ne dosegne topli drveni okvir na kojem su mekani jastuci presvučeni kožom.

OCCASIONAL STOL V212

Vrlo je jednostavan predmet koji ima šarm onih detalja koji ne prolaze nezapaženo.

 
Pročitaj sljedeći tekst: KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA
 
MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

Savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom osigurao je Ethimo sa svojom novom kolekcijom. Inovativni je izgled ljetne rezidencije...

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

De Castelli je dosljedan svojoj odluci da ponovo osigura posebno mjesto za metal kao materijal u unutarnjem dizajnu. Ali na takav način da bi to bila originalna...

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

Ako se prisjetite devedeseth godina, sigurno će vam na pamet pasti oni plafonski lusteri u vidu ventilatora, koji su bili prisutni skoro u svakom domu.

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

Bios Antibakterijska je linija porculanskih pločica koja uništava čak 99,9% bakterija prisutnih u zraku. Osobito prije početka proljeća...

ZERO KOLEKCIJA FORMITALIE

ZERO KOLEKCIJA FORMITALIE

Formitalia, u bliskoj suradnji sa Studiom Marco Piva, predstavlja ZERO kolekciju od Tonina Lamborghina Case.

KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA

KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA

Proljeće je na pomolu, kao i želja da što više vremena provedemo vani. Pedali proizvodi su izvrsno rješenje za uživanje na otvorenom....

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

Ništa neće upotpuniti unutrašnjost dnevnog boravka poput drvenog stola.

KUTNE POLICE KAO BALANS FUNKCIJE I STILA

KUTNE POLICE KAO BALANS FUNKCIJE I STILA

Kutne police su jednostavan način za maksimiziranje vašeg prostora.

X