NAMJEŠTAJ

KOLABORACIJA PAOLA NAVONE I ETHIMA

nova suradnja-Paola-Navon-i-ethima.jpg

Nova suradnja koja govori o neočekivanoj, dirljivoj filozofiji življenja na otvorenom, gdje dizajn inspiriran prirodom i kreativnošću postaje čista magija.

Egzotična, prirodna i ... posebna. Ovo je početak Rafaela, nove priče koju su ispričali Ethimo i Paola Navone. Kao i svaki put, i ovaj je projekt u skladu s prirodom i vlastitim okolišem.

Rafael je kolekcija nameštaja koji teži da bude amblem egzotike ideja koja potiče iz suvremene mašte.

Ova kolekcija, stvorena da oživi najekskluzivniji vanjski prostor svojim jedinstvenim stilom, "upija" promjenjive, višestruke oblike prirode i zadržava svoje vitalne utjecaje koji blistaju snagom njegovih linija i čvrstom ljepotom materijala.

Dizajn, materijali i dekoracija na ovaj način stvaraju namještaj koji ima dušu.

Rafael je kolekcija koji se sastoji od namještaja za sjedenje, ležaljki, i stolova. Svi elementi se mogu koristiti zajedno ili samostalno.

S Rafaelom, Ethimo proširuje asortiman elegantnih, cjelovitih, svestranih komada s savršenom ravnotežom estetike i funkcionalnosti. Rafinirani oblici i materijali, uz veliku pozornost detalja, čine Rafael idealnom kolekcijom za ispunjavanje sofisticiranih potreba današnjeg načina života na otvorenom.

"Rafael pruža ritmičan oblik i formu za cijeli dan uživanja na otvorenom."

 
Pročitaj sljedeći tekst: SOFE ZA DNEVNI BORAVAK U TRENDU
 
MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

Savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom osigurao je Ethimo sa svojom novom kolekcijom. Inovativni je izgled ljetne rezidencije...

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

De Castelli je dosljedan svojoj odluci da ponovo osigura posebno mjesto za metal kao materijal u unutarnjem dizajnu. Ali na takav način da bi to bila originalna...

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

OVAJ VENTILATOR MIJENJA BOJU I PUŠTA MUZIKU

Ako se prisjetite devedeseth godina, sigurno će vam na pamet pasti oni plafonski lusteri u vidu ventilatora, koji su bili prisutni skoro u svakom domu.

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

BIOS ANTIBACTERIAL PLOČICE

Bios Antibakterijska je linija porculanskih pločica koja uništava čak 99,9% bakterija prisutnih u zraku. Osobito prije početka proljeća...

ZERO KOLEKCIJA FORMITALIE

ZERO KOLEKCIJA FORMITALIE

Formitalia, u bliskoj suradnji sa Studiom Marco Piva, predstavlja ZERO kolekciju od Tonina Lamborghina Case.

KOLEKCIJA ASTON MARTIN

KOLEKCIJA ASTON MARTIN

Formitalia još jednom interpretira dizajn koji je stvorio Aston Martin kako bi stvorio novu, jedinstvenu i suvremenu kolekciju za svaki dom.

KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA

KOLEKCIJA PEDRALI NAMJEŠTAJA

Proljeće je na pomolu, kao i želja da što više vremena provedemo vani. Pedali proizvodi su izvrsno rješenje za uživanje na otvorenom....

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

STOLIĆ ZA ŠIK DNEVNU SOBU

Ništa neće upotpuniti unutrašnjost dnevnog boravka poput drvenog stola.

X