NAMJEŠTAJ

DNEVNI BORAVAK U VISOKOM SJAJU

Regal Bruno

Kada je u pitanju opremanje dnevne sobe ideje su beskrajne, a kriteriji su najrazličitiji i ovise od samog prostora, njegove upotrebne vrijednosti, količine svjetlosti i zahtjeva ukućana.

Dnevna soba je mjesto okupljanja obitelji, tu se opuštamo, donosimo planove i odluke!

Granica u estetici gotovo i da nema baš kao ni u senzibilitetima i mašti kod dizajnera iz Forma Ideale, koji su postali trendseteri kada je u pitanju dizajn interijera. Upravo zbog toga treba da odiše toplinom, pozitivnom energijom i da estetski zadovolji sve naše potrebe.

Klub stol Bert

Regal BRUNO, sa kombinacijom korpusa u opak bijelom dezenu, frontovima presvučenim bijlom lak folijom i dekorom sivog hrasta, predstavnik je novog koncepta dizajna. Za razliku od tamnih wenge tonova koji su godinama krasili tople obiteljske domove starijih generacija, suvremeni trendovi promoviraju trend pročišćenijih bijelih tonova visokog sjaja koji odišu dobrom energijom i na najbolji način bude inspiraciju.

Komoda LOUIS 3K1F

Moderno dizajniran klub stol BERT ili komoda LOUIS 3K1F daće određenu dozu svježine i svjetlosti u dnevnoj sobi taman onoliko koliko je dovoljno poslije napornog dana za opuštanje u ambijentu dnevne sobe. Pratite trendove i kreirajte svoje uz Forma Ideale.

 
Pročitaj sljedeći tekst: NAMJEŠTAJ S KARAKTEROM - WEWOOD
 
KOLEKCIJE ZA VAŠE KUPAONICE

KOLEKCIJE ZA VAŠE KUPAONICE

Opale i Vitreo su dvije nove kolekcije umivaonika kroz koje antoniolupi nastavlja sa svojim istraživanjima, koja su otpočela kolekcijom Albume…

LEGENDARNA FOTELJA KOJA NASTAVLJA DA ŽIVI

LEGENDARNA FOTELJA KOJA NASTAVLJA DA ŽIVI

Legenda među ikonama, Up fotelja s potpisom B&B Italia je jedna od najpoznatijih komada na međunarodnoj sceni dizajna.

SOFA INSPIRIRANA DRVENIM BRODSKIM TRUPOM

SOFA INSPIRIRANA DRVENIM BRODSKIM TRUPOM

Sofa pod nazivom "E la nave va" (Brod ide) je novi komad namještaja s potpisom Alias, a insprirana je strukturom drvenog brodskog trupa.

DJEČJI KREVET KOJI ŠTEDI PROSTOR

DJEČJI KREVET KOJI ŠTEDI PROSTOR

Da li se i vaša djeca stalno svađaju jer nemaju dovoljno prostora? Moraju li dijeliti istu sobu i nemaju dovoljno prostora da skladište svoje stvari?

ČISTA AVANGARDA

ČISTA AVANGARDA

Zahvaljujući inovativnoj upotrebi materijala, Time, nova fotelja koju je dizajnirao Alfredo Haberli za Alias, krši sva pravila.

U ČAST 90-TIMA, ZLATNOM LAMEU I MAJAMIJU

U ČAST 90-TIMA, ZLATNOM LAMEU I MAJAMIJU

Nekadašnji dom slavnog kreatora Gianija Versacea u Via Gesu u Milanu, postao je ekskluzivni set za predstavljanje nove Versace Home kolekcije...

MULTIFUNKCIONALNA SOFA ZA GLEDANJE UTAKMICA

MULTIFUNKCIONALNA SOFA ZA GLEDANJE UTAKMICA

Da li ste ikada poželjeli da kreirate svoju sportsku tribinu kod kuće gdje ćete u društvu prijatelja gledati omiljenu nogometnu utakmicu ili teniski meč?

ŽIVOPISNA KOLEKCIJA ZA EKSTERIJERE

ŽIVOPISNA KOLEKCIJA ZA EKSTERIJERE

Ove godine, tokom sajma Salone del Mobile 2019, Marni je odao počast Mjesecu kroz Marni Moon Walk kolekciju.

X