NAMJEŠTAJ

DNEVNI BORAVAK U VISOKOM SJAJU

Regal Bruno

Kada je u pitanju opremanje dnevne sobe ideje su beskrajne, a kriteriji su najrazličitiji i ovise od samog prostora, njegove upotrebne vrijednosti, količine svjetlosti i zahtjeva ukućana.

Dnevna soba je mjesto okupljanja obitelji, tu se opuštamo, donosimo planove i odluke!

Granica u estetici gotovo i da nema baš kao ni u senzibilitetima i mašti kod dizajnera iz Forma Ideale, koji su postali trendseteri kada je u pitanju dizajn interijera. Upravo zbog toga treba da odiše toplinom, pozitivnom energijom i da estetski zadovolji sve naše potrebe.

Klub stol Bert

Regal BRUNO, sa kombinacijom korpusa u opak bijelom dezenu, frontovima presvučenim bijlom lak folijom i dekorom sivog hrasta, predstavnik je novog koncepta dizajna. Za razliku od tamnih wenge tonova koji su godinama krasili tople obiteljske domove starijih generacija, suvremeni trendovi promoviraju trend pročišćenijih bijelih tonova visokog sjaja koji odišu dobrom energijom i na najbolji način bude inspiraciju.

Komoda LOUIS 3K1F

Moderno dizajniran klub stol BERT ili komoda LOUIS 3K1F daće određenu dozu svježine i svjetlosti u dnevnoj sobi taman onoliko koliko je dovoljno poslije napornog dana za opuštanje u ambijentu dnevne sobe. Pratite trendove i kreirajte svoje uz Forma Ideale.

 
Pročitaj sljedeći tekst: NAMJEŠTAJ S KARAKTEROM - WEWOOD
 
IZUZETNO UDOBNE FOTELJE ZA ČITANJE

IZUZETNO UDOBNE FOTELJE ZA ČITANJE

Od svega više volite društvo dobre knjige?

DOM ULJEPŠAJTE VUNOM

DOM ULJEPŠAJTE VUNOM

Moderan dizajn namještaja može nam ponuditi ogromnu količinu.

INTERESANTNE BARSKE STOLICE

INTERESANTNE BARSKE STOLICE

Kuhinje predstavljaju mjesta koja najčešće posjećujemo u našem domu, pa su nam stoga omiljeni prostori za ukrašavanje i ukrašavanje.

STARINSKI KOMADI U SUVREMENOM INTERIJERU

STARINSKI KOMADI U SUVREMENOM INTERIJERU

Moderno doba donijelo je sa sobom brojne promjene u dizajnu suvremenog prostora.

TRENUTAK ZA SREĐIVANJE I IZBOR ORMARA

TRENUTAK ZA SREĐIVANJE I IZBOR ORMARA

Prijelaz iz sezone u sezonu zahtijeva da budemo vrlo praktični i da ormar složimo i uredimo na najbolji mogući način kako bismo sve uklopili u postojeće ormare...

ČIŠĆENJE TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA

ČIŠĆENJE TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA

Tapecirani namještaj jedan je od najpopularnijih namještaja koji ispunjava suvremeni dom.

MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

MODERNA VARIJANTA LJETNJIKOVCA

Savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom osigurao je Ethimo sa svojom novom kolekcijom. Inovativni je izgled ljetne rezidencije...

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

UMJETNIČKI NAMJEŠTAJ

De Castelli je dosljedan svojoj odluci da ponovo osigura posebno mjesto za metal kao materijal u unutarnjem dizajnu. Ali na takav način da bi to bila originalna...

X