LIFE STYLE

SPOT KOJI JE OTOPIO SRCA: EMMEZETINA KAMPANJA „VJERUJ U NOVOGODIŠNJU ČAROLIJU“

Video spot koji je otopio srca: Emmezetina kampanja „Veruj u novogodišnju čaroliju“

Emmezeta je za Božić i Novu godinu pripremila drugačiju priču...

Video spot koji prati novogodišnju kampanju pod nazivom „Vjeruj u novogodišnju čaroliju“ je emotivna i topla priča o dječaku koji spoznaje suštinu novogodišnjih i božićnih praznika, a to je dobrota ljudskog srca, koja naizgled obične stvari pretvara u čarobne.

Dirnut životom jednog beskućnika, dječak se nalazi pred izazovom kako da mu pomogne da bi i on uživao u toplom domu. Dječak pronalazi tajni prolaz koji iz hladne zime vodi u topli dom – u Emmezetu. Ovdje dovodi beskućnika kome pokušava da približi osjećaj doma, topao krevet i noć na sigurnom.

Ali, dječaka očekuje iznenađenje – beskućnik se pojavljuje u liku Djeda Mraza! Nasmijani Djed Mraz pruža dečaku novogodišnju čaroliju u vidu novog medvjedića koga je dječak na počeku video spota držao u naručju potrganog, sa zakrpama.

Uz slogan „Vjeruj u novogodišnju čaroliju“, Emmezeta poručuje: „Čarobne stvari nisu uvek čarobne, na prvi pogled... Ponekad su i nevidljive. Samo iskrena dobrota od srca, takve stvari pretvara u čarobne. I zato... Vjeruj u novogodišnju čaroliju!“

 
Pročitaj sljedeći tekst: REDIZAJN NEKADAŠNJE DESTILERIJE
 
RESTORAN INSPIRIRAN FILOVIMA WESA ANDRESONA

RESTORAN INSPIRIRAN FILOVIMA WESA ANDRESONA

Dizajn studio Asthetíque iz New Yoka završio je restoran u Moskvi pod nazivana Y koji inspiriran scenografijom iz filmova režisera Wesa Andersona.

MURALI U DUGINIM BOJAMA

MURALI U DUGINIM BOJAMA

Češki street art umjetnik Jan Kalab (poznat i kao POINT ili CAKES) stvara velike šarene murale koji razigrano transformiraju urbane sredine u dugine boje.

KIMPTON SAINT GEORGE JE MIKS RAZLIČITIH EPOHA

KIMPTON SAINT GEORGE JE MIKS RAZLIČITIH EPOHA

Firma za dizajn interijera sa sjedištem u Torontu, Mason Studio, predstavila je svoj najnoviji projekt, hotel Kimpton Saint George, u Torontu.

PODNA I STOLNA LAMPA GIULIETTA

PODNA I STOLNA LAMPA GIULIETTA

Zahvaljujući radu na baterije i odsustvu kablova, nova Giulietta BE s potpisom Catellani & Smith može se „lako transportrati“ bilo gdje...

SPEKTAKULARAN TORANJ - PROMATRAČNICA U DANSKOJ

SPEKTAKULARAN TORANJ - PROMATRAČNICA U DANSKOJ

Smješten u povijesnoj glečerskoj šumi Gisselfeld Klosters u Danskoj - koju karakteriziraju valoviti brežuljci, efemerni potoci, jezera, močvare i livade...

IGRA SVJETLOSTI I SJENKE - OLUCE

IGRA SVJETLOSTI I SJENKE - OLUCE

„Tamo gdje je svjetlost, mora postojati sjenka, tamo gdje ima sjenke mora postojati svjetlost. Nema sjene bez svjetla i svjetla bez sjenke."(Haruki Murakami)

MUMBAI - EGZOTIČNI SOHO HOUSE

MUMBAI - EGZOTIČNI SOHO HOUSE

Lanac Soho House koji je osnovan u Londonu 1995. godine kao privatni klub za ljude u kreativnim industrijama je otvorio svoju 23. kuću u Indiji -Soho House Mumbai.

MODERAN FRIZERSKI SALON U NEW YORKU

MODERAN FRIZERSKI SALON U NEW YORKU

Nizozemski dizajner Ruud van Oosterhout preuredio je dio bivše tvornice sode kako bi projektirao frizerski salon od 418 m2...

X